Lars Ole Heggem ny hovedtrener

Fotball: Herrer senior

Opprykk på overtid for a-laget

Herrelaget i fotball fikk i dag en gladmelding fra Trøndelag Fotballkrets. Det kom en telefon med tilbud om plass i neste års 5. divisjon. Etter å ha kjempet med Svorkmo om opprykk helt til nest siste serierunde, var det en uventet men gledelig beskjed som kom i dag.

På grunn av at flere lag trakk seg fra 4. og 5. divisjon i løpet av 2014, ble det ledige plasser i neste års 5. divisjon. Rindal var blant de beste lagene som ble nr. 2 i 6. divisjon, og får derfor spille i 5. divisjon 2015.

Ny trener er på plass, og laget har allerede forsterket stallen, så nå gleder vi oss til sesongstart!

12. desember 2014 Les mer...

Senior herrer - 2014

Terminliste for senior herrer finner du HER. Tabellen HER.

Roy overtar drakt nr. 10 fra Vegard kommende sesong

A-laget forsterker

Rindal IL Fotball har i dag signert en ny a-lagsspiller, Roy Bolme. Roy er kjent som en skikkelig goalgetter som bøtter inn mål etter mål. Han har de siste årene vært innom klubber som Meldal, Orkla og nå sist Surnadal. En spiller som vil være en viktig forsterkning mot årets mål, opprykk. Vi gleder oss!

Det er også flere spillere som har signalisert en overgang i løpet av vinteren. Vi tror kommende sesong kan bli riktig så bra!

15. november 2014 Les mer...

Tap mot serielederen

Rindals herrer tok lørdag turen til Orkanger(!) for å spille kamp mot serieleder Svorkmo. Kampen var flyttet til kunstgress på Orkanger, noe som ikke var til vår fordel. Noe også hjemmelaget var klar over...

Kampen starter jevnt og Rindal åpner bra med et par sjanser tidlig. Svorkmo kommer hurtig og med mange folk når de vinner ballen. Og etter 16 minutter får "hjemmelaget" skutt. Anders må gi retur og først på returen er Svorkmos spiss som setter den i mål via stanga. Bare to minutter senere er Svorkmo frampå igjen, og legger på til 2-0 etter et velplassert skudd fra 16 meter.

20. september 2014 Les mer...
Sliteseier mot KIL/Hemne 3

Sliteseier i toppkampen

Det var duket til skikkelig toppoppgjør i 6. divisjon på Skogsletta i dag, når serietoer Rindal tok i mot tabelltreer KIL/Hemne 3. Det var vinn eller forsvinn fra tetkampen for begge lag, og som alltid når disse to lagene møtes ble det en hard batalje om poengene.

Første omgang var jevnspilt, med sjanser til begge lag, men det var kun gjestene fra Kyrksæterøra som fant nettmaskene. Det kom etter et kvarters spill når en corner blir headet kontant i mål. 0-1 til pause altså.

13. september 2014 Les mer...
morten2014

Ny storseier for herrelaget!

A-laget i fotball spilte i dag kamp mot Glimt/Orkanger 3 på Rinnvollen. Gjestene er et av de svakere lagene i avdelinga og det var forventet at Rindal skulle ta en grei seier, selv vi vant "bare" 1-3 borte i vår.

Og hjemmelaget viser helt fra starten at de er et klart bedre lag enn gjestene fra Orkdal. Evigunge Morten Møller starter scoringsballet for Rindal når han banker inn 1-0 fra kloss hold etter lit rot i feltet etter bare ni minutter. Og bare minuttet etter kommer et virkelig fint angrep fra Rindal. En hard, presis crosspasning treffer Jonas NT ute på høyrekanten. Jonas slår et hardt og presist innlegg på Jostein Landsem som setter den kontant i mål til 2-0.

30. august 2014 Les mer...
Jarl Oskar med tre fulltreffere de siste to kampene.

9 poeng på to kamper for herrelaget!

A-laget har startet høstsesongen godt, med full pott så langt. Vi begynte med kamp mot Meldal 2 på Rinnvollen lørdag 9. august. Her endte det med storseier 7-0. Helga etter var det Orkla 3 som skulle komme på besøk, men de klarte ikke å samle sammen nok spillere. Dermed 3-0 på walk over.

Lørdag 23. august kom Orkanger 2 på besøk på Skogsletta. OIF lå kun ett poeng bak Rindal, så det var forventet en hard kamp om poengene, men Rindal skulle vise seg å ha grei kontroll, og vant til slutt fortjent 4-1. Les mer om kampene under.

24. august 2014 Les mer...
Både Vegard og Lars Ole kunne notere tre fulltreffere i dag.

Storseier over Sandstad

Herrelaget avsluttet lørdag vårsesongen med kamp mot tabelljumbo Sandstad, som ennå står uten poeng så langt i år. Rindal naturligvis store favoritter i det virkelig sure (sommer)været. Regn og 5 grader holdt også det meste av publikum unna, men en stor takk til de som faktisk møtte opp :)

Sandstad legger 9 mann i forsvar helt fra avspark, og Rindal styrer hele kampen. Bortsett fra noen få kontringsforsøk fra gjestene, foregår det aller meste framom Sandstad-målet i denne kampen. Vi leder 5-0 til pause, og vinner til slutt komfortabelt 12-1. Litt unødvendig å slippe inn mål, men likevel godkjent.

21. juni 2014 Les mer...
Harald skaffet straffespark og scoret ett.

Tap borte mot Skaun/Buvik 3

Årets første tap for herrelaget kom borte mot Skaun/Buvik 3 tirsdag kveld. Hjemmelaget gikk hardt ut, og allerede etter 6 minutter blir vi presset til å gjøre feil. Stein Gunnar prøver å klarere med hodet, men uheldigvis går ballen rett i eget nett, til 1-0 for Skaun. Tretten minutter ut i omgangen kommer Skaun på en hurtig overgang, spiller seg gjennom og setter ballen hardt til side for Anders i målet. 2-0.

17. juni 2014 Les mer...
Vegard og Bendik. (Arkivfoto)

Tabelltopp for a-laget!

Herrelaget spilte i dag borte mot Orkla 3 på Fannremsmoen. Hjemmelaget er ett av de svakeste lagene i serien, så dette var en kamp Rindal skulle ha god kontroll på. Og det er Rindal som tar tak i kampen helt fra start. Rindal har ballen og spiller seg til noen halvsjanser, uten at det gir uttelling.

Rindal prøver og prøver, men det blir bare nesten. Vi gjør mange enkle feil og faller ned på nivået til Orkla 3. Omgangen ser ut til å ende målløs, men Rindal får en siste sjanse i det 44. minuttet. Et gjennomspill som går via en Orkla-forsvarer ender til slutt til Jo Trønsdal Bævre på 14 meters hold. Fra skrått hold får han til et skudd som triller inn ved bakre stolpe. 1-0 til pause.

14. juni 2014 Les mer...
senior07062014001

Slo serielederen 5-2!

Det var duket for nok en tøff kamp for Rindals herrelag når Svorkmo kom på besøk på Rinnvollen lørdag. Begge lagene sto uten tap før dagens kamp. Selv om det er tidlig i sesongen, ser det ut til at det er disse to lagene som vil kjempe om opprykket.

Dagens kamp var derfor svært viktig for begge lag, og det var gjestene som tok tak i kampen fra starten. Svorkmo sto høyt og presset oss til å gjøre feil. Og allerede i det 6. spilleminuttet får Svorkmo tredd ballen igjennom midtforsvaret vårt, og dermed sto det 0-1. Enda da har Rindal knapt nok vært over midten, og det så ut til at dette kom til å bli en skikkelig tung dag på jobben.

7. juni 2014 Les mer...
DSCF3919

Poengdeling i toppkampen

Både KIL/Hemne 3 og Rindal lå med 10 poeng før kveldens kamp i Ånesøyan. Disse lagene spilte også uavgjort i en treningskamp i vår, så dette visste vi ville bli ett tett og tøft oppgjør.

KIL/Hemne begynner med mye ballbesittelse, men det er Rindal som kan juble for scoring allerede etter 3 minutters spill. Rindal har flyttet opp mye folk på en corner, som ender i innkast. Anders M får ballen ute til høyre midt på banehalvdelen og slår inn til Jostein Landsem som får stå helt alene bakerst i feltet. Jostein setter sikkert inn 1-0. En glimrende start!

3. juni 2014 Les mer...
Jonas og Vegard som regisserte dagens første mål!

Sterk hjemmeseier mot Mausund

Lørdag kunne herrelaget endelig invitere til årets første hjemmekamp. Kampen gikk mot Mausund på Rinnvollen. Begge lagene har startet årets sesong bra, med 7 poeng på tre kamper. Vi visste derfor at dette kom til å bli en hard kamp om poengene.

Det var hjemmelaget som tidlig tok tak i kampen. Det er høyt tempo i starten av omgangen, noe Rindal behersker noe bedre enn gjestene. Selv om også øyværingene er farlig på overganger. Etter 13 minutter får Jonas NT ballen ute på høyre, slår et tidlig innlegg og Vegard Karlstrøm banker ballen knallhardt i mål etter et godt løp inn i boksen! Vakker scoring. 1-0 blir pauseresultatet.

24. mai 2014 Les mer...
Morten header like utenfor tidlig i kampen.

Fotball: Senior herrer

Ny trepoenger for herrelaget

Rindal IL spilte tirsdag kveld borte mot Glimt/Orkanger 3. Kampen ble spilt på Glimt gras, som har sett bedre dager. En meget ujevn bane som ikke akkurat innbyr til finspill. Begge lag sliter med å venne seg til det i starten. Ti minutter er spilt når Rindal får corner, som Morten Møller header like utenfor. Glimt-keeperen setter hurtig i gang, og hjemmelaget kommer seg i gjennom på høyresiden, og får til et skudd som går inn ved bakre stang. Noe ufortjent 1-0 til hjemmelaget.

20. mai 2014 Les mer...
morten2014

Seier borte mot Orkanger 2

Torsdag kveld tok Rindals herrelag turen til Idrettsparken på Orkanger, hvor Orkanger 2 var motstander. Dette er et lag vi har slitt mot i mange år, så vi forventet hard motstand også i dag.

Det er hjemmelaget som åpner kampen best og vi får tidlig et trykk mot oss. Orkanger med corner etter 8 minutter. Det er Rindal som vinner ballen og Ronny tar med seg ballen hurtig oppover på høyresiden. Brage får ballen og slår et presist innlegg på Jo Trønsdal Bævre som kontrollert bredsider ballen i mål til 0-1. En kjempekontring av Rindal!

Omgangen er ganske jevnspilt, med store muligheter til begge lag. Vi gir bort mange cornere, som Orkanger er farlig nær å utnytte bra flere ganger, men vi holder unna. Helt til det er spilt 37 minutter. Da får hjemmelaget nok en corner og denne gangen slår de hardt og lavt inn i feltet og ballen flikkes i mål til 1-1, som står seg til pause.