Tap mot serielederen

Fotball: Herrer senior

Rindals herrer tok lørdag turen til Orkanger(!) for å spille kamp mot serieleder Svorkmo. Kampen var flyttet til kunstgress på Orkanger, noe som ikke var til vår fordel. Noe også hjemmelaget var klar over...

Kampen starter jevnt og Rindal åpner bra med et par sjanser tidlig. Svorkmo kommer hurtig og med mange folk når de vinner ballen. Og etter 16 minutter får "hjemmelaget" skutt. Anders må gi retur og først på returen er Svorkmos spiss som setter den i mål via stanga. Bare to minutter senere er Svorkmo frampå igjen, og legger på til 2-0 etter et velplassert skudd fra 16 meter.

Resten av omgangen er forholdsvis jevnspilt, selv om svorkmo er hakket farligere når de kommer. Det blir ingen flere mål, og dermed 2-0 til pause.

Rindal bestemmer seg for å i alle fall gå ut og vinne andreomgangen. Men det er Svorkmo som åpner best, og allerede etter ett minutt av omgangen sitter ballen i nettet bak Rindals keeper. 3-0 og da ser det tungt ut og ta igjen et godt Svorkmo-lag. Rindal gir derimot ikke opp, og utover i omgangen kommer vi til flere muligheter igjen.

Halvtimen ut i omgangen får vi endelig uttelling for jobbinga. Brage Storholt får ballen på hjørnet av 16-meteren, dribler av en mann og setter den borte ved lengste stolpe. 3-1 og opphentinga er i gang. Vi kjemper bra mot slutten, og når Ronny Eide får vendt opp på 5 meter i det 87 minutt og lurt ballen i nota til 3-2, øyner vi håp for noen spennende sluttminutter. Men Svorkmo vil det annerledes og går direkte i angrep etter avspark og setter punktum med 4-2.

Alt i alt en fortjent seier til et Svorkmo-lag som var hakket vassere. Rindal jobber likevel godt og legger ned en god porsjon innsats i dag!
Med dagens seier, leder Svorkmo med 41 poeng mot våre 35 og dermed er det bare å gratulere de med opprykket.

Rindal møter Skaun/Buvik 3 til kamp på Rinnvollen lørdag 27. kl. 14:00, før siste serierunde borte mot Sandstad helga etter.