Jenter 16 år - 2014

Terminlisten for J16 2014 finner du HER. Tabellen HER.

Fotball: Jenter 16 år

Hjemmekamp mot Sokna

Søndag var det klart for årets siste seriekamp. Sokna måtte vinne denne kampen for å gå forbi oss på tabellen. Vi forventet knalltøff motstand etter å ha tapt 7-1 på bortebane, og vi fikk en verst tenkelig start med mål imot etter 2 minutt. Etter denne kalddusjen tok jentene seg sammen,og i det 10. minutt utlignet vi til 1-1 ved Maren TL. Kampen fortsatte med mange knallharde taklinger, og etter 25 min gikk Sokna opp i en 2-1 ledelse. Begge lag spillte seg fram til flere målsjanser, men ballen ville ikke i mål, dermed 2-1 ledelse til Sokna ved pause.

29. september 2014 Les mer...

Seier borte mot Skaun

Torsdag var det bortekamp mot Skaun. Hjemmelaget åpnet best og ledet 2-0 tidlig i kampen. Etter hvert kom vi mere inn i kampen, og midtveis i omgangen scoret Henny. Laget fortsatte det fine spillet,og før omgangen var over hadde Oddrun og Ann Marie puttet på ett mål hver. I andre omgang sank kvaliteten på spillet litt. Vi produserte en del sjanser,men ballen ville ikke i mål. På slutten av kampen scoret Ann Marie, slik at sluttresultatet ble 4-2.

Disse var med: Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset, Eline Romunstad, Eirin Mogset, Henny Haugland (1), Ann Marie Langø (2), Anna Fivelstad, Oddrun Berdal (1), Elin Evjen, Mali Trønsdal Bævre, Maren Trønsdal Lund.

29. september 2014
20140911_201330 KILHemne

Seier 4-2 over KIL/Hemne på bortebane

Torsdag var det bortekamp mot KIL/Hemne.Vi fikk en kjempestart på kampen, og allerede etter 7 minutter scoret Henny. Ett minutt senere gikk vi opp til 2-0 ved Maren H, og like etterpå ble det 3-0 etter at en KIL/Hemne-spiller satte ballen i eget mål. Alle tre målene kom etter kjempefine angrep.

(På bildet: Litt betenkte etter å ha gått til pause med ledelse 3-2 etter å ha ledet 3-0 fra begynnelsen av kampen.)

14. september 2014 Les mer...
Trønder-Lyn 01

Seier mot Trønder-Lyn

Mandag var det hjemmekamp mot Trønder-Lyn. Vi tok ledelsen allerede etter 1 min ved Anna, men noen minutter senere utlignet gjestene. Foto: Ellinor Trønsdal Lund

2. september 2014 Les mer...

Tap mot Oppdal for J16

Torsdag var det bortekamp mot Oppdal. De stillte med et veldig godt lag, og allerede etter 12 minutt ledet de 2-0. Vi  hadde noen målsjanser, men ballen ville ikke i mål. Oppdal var hakket bedre, og til pause ledet de 4-0. I andre omgang kom vi mer inn i kampen, og 8 minutter ut i omgangen fikk Maren H kjempet inn redusering til 4-1. Oppdal tok litt mer over på slutten og scora 3 mål før dommeren blåste av kampen.

Disse var med: Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset (1), Eline Romunstad, Anna Fivelstad, Mali Trønsdal Bævre, Henny Elin Gåsvand, Ann Marie Langø, Elin Evjen, Maren Trønsdal Lund.

31. august 2014
Hjemmekamp mot Rennebu 210814

Seier over Rennebu for J16

Første kamp etter ferien var hjemme mot Rennebu som vi møtte i vår første kamp i vår. Der ble det tap, så det var et revansjesugent lag som entret Trollbanen torsdag kveld.

23. august 2014 Les mer...
Lagbilde 27. juli 2014 etter seier 7-0 over Grüner på Ekebergsletta, Norway cup

Jenter 16 på Norway Cup

Her kommer noen bilder fra Rindal IL Jenter 16 sine opplevelser på Norway Cup 2014.

6. august 2014 Les mer...
DSCF4245

Norway Cup

Rindal IL J16 til A-sluttspill

Her kommer bilder fra Rindal IL J16 sin kamp mot Odda FK 2 i går. Endte med seier 3-1, noe som sikret A-sluttspill :)

Dessverre ble det tap 4-2 mot Team Nes 2 i dag tidlig, og dermed er turneringa over for J16.

30. juli 2014 Les mer...
J16 klar for Norway Cup

Rindal IL på Norway Cup

Rindal IL stiller i år med ètt rent Rindal IL-lag på Norway Cup. Det er Jenter 16.
10 spillere pluss mange ivrige supportere reiser nedover lørdag og spiller første kamp på søndag.

I tillegg deltar G19, som er et samarbeidslag med Surnadal. Rindal IL har også med tre gjestespillere på Surnadal sitt G16-lag, og i tillegg har vi med en dommer som representerer Rindal IL. Det er med andre ord en stor delegasjon fra Rindal IL som blir å finne i hovedstaden den kommende uken!

Alle resultater fra Norway Cup finner du HER. (J16 under Rindal IL, G19 og G16 under Surnadal IL)

24. juli 2014

Seier over KIL/Hemne

Siste kamp før ferien for J16 var hjemme mot KIL/Hemne torsdag. Det åpnet bra med flere gode sjanser. Etter 10 minutt fikk vi lønn for strevet og det sto 1-0 etter selvmål av KIL/Hemne. Omgangen fortsatte med sjanser til begge lag. Det ble ikke skåret på sjansene,derfor sto det 1-0 til pause.

13 minutter ut i andre omgang utlignet KIL/Hemne, men iløpet av 5 minutter skåret vi 2 mål slik att sluttresultatet ble 3-1 til Rindal. Selv om innsatsen var på topp, fungerte ikke spillet vårt helt i dag.

22. juni 2014 Les mer...

Bortetap mot Sokna

Mandag kveld var det bortekamp mot Sokna. Vi scoret etter 5 minutter ved Maren T. L, men etter dette kom Sokna veldig sterkt tilbake. De hadde et godt lag med fysisk sterke spillere, og med god fart. De scoret 3 mål midt i omgangen, og ett på slutten, dermed sto det 4-1 til Sokna ved pause.
Jentene våre ga alt også i andre omgang. Vi hadde en del sjanser, men ballen ville ikke i mål. Sokna skåret 3 mål til, slik at sluttresultatet ble 7-1. Det ble dermed tap mot det beste laget vi har møtt i år.

Disse var med:  Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset, Eline Romunstad, Eirin E Mogset, Anna Fivelstad, Ann Marie Langø, Oddrun Berdal, Henny E H Gåsvand, Mali Trønsdal Bævre, Elin Evjen og Maren Trønsdal Lund.

18. juni 2014

Nok en storseier for J16

Tirsdag var Skaun motstander på Trollbanen. Allerede fra start spillte vi oss frem til mange målsjanser, og det gikk ikke lang tid før vi skåret det første målet. Vi forsatte å spille ball og til pause sto det 8-1 til Rindal.
I andre omgang kom Skaun mer inn i kampen. De skåret det første målet, mens vi slet med å skape målsjanser.
Det gikk hele 28 minutter før vi greide å skåre. Mot slutten av kampen skapte vi en del sjanser,slik att sluttresultatet ble 13-2.

Disse var med: Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset, Oddrun Berdal (2), Eirin Mogset, Anna Fivelstad (3), Mali Trønsdal Bævre (2), Henny Elin H. Gåsvand (1), Maren Trønsdal Lund (1)og Elin Evjen (4).

12. juni 2014
Trønder-Lyn 05

Seier over Trønder-Lyn

Torsdag var det bortekamp mot Trønder-Lyn på Sørøya på Kvål. Kampen startet med lyn, torden, regn og veldig kraftig vind, og før det hadde gått 1 minutt var Maren TL frampå og scoret det første målet. Utover i kampen ble det mange tøffe taklinger, der dommeren tillot det meste. Etter 17 minutter satte Nelly inn ett straffespark, og litt senere i omgangen banket Henny inn en 3-0 ledelse. Etter dette kom Trønder-Lyn mere inn i kampen, og scoret 2 mål, slik at vi gikk til pause med ledelse 3-2.

7. juni 2014 Les mer...

Vant hele 6-1 over Melhus 2

Fredag spillte J16 borte mot Melhus 2. Kampen bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag. Men etter 22 min. satte Henny ballen i mål. Utover i omgangen hadde Nelly 2 gode redninger, slik att vi ledet 1-0 til pause.

Rett etter pausen skåra Maren TL 2 raske mål. Vi forsatte å spille ball og etter 62 min skåra Mali. Melhus reduserte til 4-1, før Henny putta 2 mål til på slutten av kampen. Dermed ble sluttresultatet 6-1 til Rindal.