Vant hele 6-1 over Melhus 2

Fotball: Jenter 16 år

Fredag spillte J16 borte mot Melhus 2. Kampen bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag. Men etter 22 min. satte Henny ballen i mål. Utover i omgangen hadde Nelly 2 gode redninger, slik att vi ledet 1-0 til pause.

Rett etter pausen skåra Maren TL 2 raske mål. Vi forsatte å spille ball og etter 62 min skåra Mali. Melhus reduserte til 4-1, før Henny putta 2 mål til på slutten av kampen. Dermed ble sluttresultatet 6-1 til Rindal.

I dag spillte Maren H og Oddrun godt i forsvar. Kantene med Mali,Ann Marie og  Henny rullet opp angrep etter angrep,midtbanen med Mia og Anna kjempet og sprang. Maren T L gjorde en god jobb på spissplass og skåret, og keeper Nelly stengte buret.

Da e d gøitj å vårrå trænara å støtteaperat!