Rindalslistcup - 3 mot 3 - AVLYST!

Fotballavdelinga arrangerer fotballcup for årsklassene 6 til 14 år søndag 28. februar i Rindalshallen. Dette er en 3v3 cup, som vil si at det spilles 3 mot 3 på små baner med vant og uten keeper. Dermed blir det intense kamper med mye ballberøring for alle. En virkelig morsom turneringsform.

Det er pr nå 32 lag påmeldt, men det er plass til langt flere, så vi håper lag både fra Nordmøre og Trøndelag kjenner sin besøkelsestid og melder seg på til cup i en av midtnorges fineste fotballhaller.

10. februar 2016 Les mer...
DSCF5267

Fotball: Gutter 13 år

G13 i kretsfinale

Rindal ILs G13-lag var i dag på Lerkendal kunstgress og spilte finale i kretsmesterskapet i G13 7'er. Etter å ha vunnet sin serie i høst var G13 klar for sluttspillet. I semifinalen møtte de Leinstrand borte på søndag, og der ble det en overbevisende 3-9-seier! Dermed var guttene klar for finale mot Selbu på Lerkendal i dag. Og det skulle bli en tett, tøff og målrik finale!

31. oktober 2015 Les mer...
G12 skuffet

Fotball: G12

Tap for G12

Her en særdeles skuffet gjeng etter at Rindal G12 tapte 6-3 mot Orkdal i en meget fartsfyllt kamp i Rindalshallen i kveld.
Gutta bør imidlertid ikke henge med hodet da de spilte en god kamp, men utallige sjanser ga kun tre mål på rindalingene. Orkdalingene derimot var effektive, og det er jo ikke så dumt i fotball.

18. oktober 2015 Les mer...
J16 siste kamp

Fotball: J16

J16 årets siste kamp

Da er j16 ferdig med årets kamper, etter tap mot Hommelvik i årets krets-sluttspill!
Vi reiser hjem igjen med hodet hevet etter en kjempegod kamp! Hommelvik ble for sterke, men så lenge vi har gitt 100% er det ingen som henger med hode. Vil spesielt trekke fram vår keeper Guri som gjorde en fantastisk kamp som bakerste mann! Også vår kaptein Maren, som tar ut absolutt alt på kamp, og som i hver kamp går fram som ett godt eksempel.
Vil med dette takke alle foreldre og publikummere som møter opp gang på gang for å se på jentene. Så vil jeg takke jentene for en kjempesesong, som vi kan være stolte av!

16. oktober 2015 Les mer...

G12: Rindal - Orkanger 12-6

G12 i hallen

Very well done, for å si det mildt, av rindalingene mot gode Orkanger i kveldens kamp i flotte Rindalshallen.

7. oktober 2015 Les mer...

Fotball: G14

G14: Byåsen - Rindal 6-4

Årets siste seriekamp ble veldig todelt, med en førsteomgang hvor vi sleit med å henge med i svingene, og med en andreomgang hvor vi presterte opp mot vårt beste noen gang.

2. oktober 2015 Les mer...

J16 klare for sluttspill!

Da har jentene slått Kil/hemne på bortebane 3-5! En sliteseier som vi virkelig måtte kjempe hardt for. Da er vi endelig klare for sluttspill! En stor prestasjon med 11 seiere og kun 4 tap denne sesongen!

1. oktober 2015 Les mer...

Storseier for G12

Seier 20-1 borte mot Svorkmo/NOI i kveld

29. september 2015 Les mer...

Fotball: J13

J13 spilte sesongens siste kamp ikveld borte mot Kattem

Det ble en sjokkstart! Etter 14 minutter ledet Kattem 6-0 mot et stillestående Rindal. Vi bruker ofte første kvarter på kunstgress til å tilpasse oss bane og fart. Så kom jentene i gang og de spilte bra, Kattem scoret like før pause.

Sesongens siste hjemmekamp for G16 gikk mot Meldal2/Svorkmo2 på Skogsletta mandag kveld

Vi startet kampen godt og la tidlig press på motstanderen og spilte veldig bra og skapte bra med sjanser. Etter 9 minutter får vi corner, som Ole H legger presist inn til Jørgen som dundrer ballen i mål fra kort hold. Vi fortsetter det gode spillet og presser godt ilag noe som fører til at vi gang på gang vinner ballen høyt oppe.
Det får vi betalt for når Stian vinner ballen på midten og sender en perfekt pasning igjennom til Peder som alene med keeper plasserer ballen i mål.
7 minutter senere er Stian på farten igjen og dribler av 6-7 motspillere før han blir felt innenfor 16-meteren og dommeren blåser straffe til oss.
Torstein setter den sikkert i mål. 5 minutter før pause reduserer Meldal2/Svorkmo2 på en av sine få sjanser i 1-omgang. 3-1 til oss blir pauseresultatet.

28. september 2015 Les mer...

G14 med to kamper i helga

G14 spilte to kamper både fredag og lørdag.
Fredag: Sterk hjemmeseier over serielederen Charlottenlund, sluttresultat 4-3!!

27. september 2015 Les mer...

Fotball: G13

G13: avgjørende kamp mot Hitra

Seier 7-3, så seriemesterskapet er i boks! Fyldigere referat etter hvert.

26. september 2015 Les mer...

Storseier for J16

J16 knuste Hovin/flå/lundamo 13-0 på Trollbanen i dag! Nå kan vi notere alle de 13 utespillerne denne sesongen på scoringslista etter scoring av Marit, Unn Inger og 2 av Ingrid!

J16 jubel

J16 med seier

Etter en spennende kamp på Trollbanen i kveld, trakk til slutt våre jenter det lengste strået, og vant 6-5. Da har vi veldig stor sjanse til å komme oss til sluttspill. Hovin og kil/hemne på slåes for at vi kan begynne å kjempe opp tittelen kretsmester, men vi har stor tro på at vi kommer oss dit!

23. september 2015 Les mer...

Fotball: G16

G16 var onsdag til Trondheim og spilte mot Vestbyen 2

Kampen startet med overtak til Vestbyen 2 dei første 15 minuttene og presset oss høyt og skapte noen store sjanser uten å få ballen i mål.
Vi kom oss mer inn i kampen og var farlig på kontringer.
Så etter 19 minutter vinner Torstein ballen på midten og spiller igjennom til Lars Aleksander ute på venstresiden,som tar med seg ballen ned mot linja og får slått ballen inn til Stian som styrer den i mål.