J16 siste kamp

Fotball: J16

J16 årets siste kamp

Da er j16 ferdig med årets kamper, etter tap mot Hommelvik i årets krets-sluttspill!
Vi reiser hjem igjen med hodet hevet etter en kjempegod kamp! Hommelvik ble for sterke, men så lenge vi har gitt 100% er det ingen som henger med hode. Vil spesielt trekke fram vår keeper Guri som gjorde en fantastisk kamp som bakerste mann! Også vår kaptein Maren, som tar ut absolutt alt på kamp, og som i hver kamp går fram som ett godt eksempel.
Vil med dette takke alle foreldre og publikummere som møter opp gang på gang for å se på jentene. Så vil jeg takke jentene for en kjempesesong, som vi kan være stolte av!

16. oktober 2015 Les mer...

J16 klare for sluttspill!

Da har jentene slått Kil/hemne på bortebane 3-5! En sliteseier som vi virkelig måtte kjempe hardt for. Da er vi endelig klare for sluttspill! En stor prestasjon med 11 seiere og kun 4 tap denne sesongen!

1. oktober 2015 Les mer...

Storseier for J16

J16 knuste Hovin/flå/lundamo 13-0 på Trollbanen i dag! Nå kan vi notere alle de 13 utespillerne denne sesongen på scoringslista etter scoring av Marit, Unn Inger og 2 av Ingrid!

26. september 2015 Les mer...
J16 jubel

J16 med seier

Etter en spennende kamp på Trollbanen i kveld, trakk til slutt våre jenter det lengste strået, og vant 6-5. Da har vi veldig stor sjanse til å komme oss til sluttspill. Hovin og kil/hemne på slåes for at vi kan begynne å kjempe opp tittelen kretsmester, men vi har stor tro på at vi kommer oss dit!

23. september 2015 Les mer...
J16 i svevet

Bortekamp for J16

Rindal j16 dro til Berkåk på bortekamp i dag. Etter 2 sure tap mot rennebu tidligere i sesongen, var det noen revansjelystne jenter som entret banen. Litt høye skuldre i starten, men etterhvert løsner det og Eirin setter inn 0-1. Fortsetter med enormt spill hele 1. Omgang og leder 0-2 til pause.

17. september 2015 Les mer...
J16 i Trondheim

J16 på bortebane

RindalJ16 møtte i dag Charlottenlund på bortebane! De første 10 minuttene er vi klart best, men så faller vi bakpå de resterende 30. I 2. omgangen går vi på med nytt mot og fram til det gjenstår 4 minutter av kampen står det 2-2 i Trondheim!

30. august 2015 Les mer...
G19-2 på Ekebergsletta

Oppdatering fra Norway Cup

Alle fire Rindalslagene har nå spilt to av tre innledende kamper, og her kommer en oppsummering så langt. Det er også en bildeserie fra G19 sin kamp mot Klepp IL.

28. juli 2015 Les mer...
DSCF4325

Rindalslag på Norway Cup

Rindal IL stiller i år med to rene rindalslag og to samarbeidslag på Norway Cup. Det er Gutter 16 år og Jenter 16 år, i tilegg stiller Rindal/Surnadal G19 med to lag.

Turneringa starter søndag 26. juli og finalene spilles lørdag 1. august. Se fullstendig oversikt over Rindals-kampene under.
Det er allerede gjort noen endringer kamptider og baner.

19. juli 2015 Les mer...

Borteseier for J16

J16 slo serieleder Charlottenlund 1-6 på bortebane i dag. En kamp der vi hadde overtaket hele veien. Starter veldig bra, og gir motstandernes trener bakoversveis med finter og en enorm innsats i duellene. Faller litt på slutten av 1. Omgang da vi begynner å bli litt slitne. Gyver løs på 2. Omgang med nye krefter, og gir C.lund lite spillerom. Charlottenlund kommer til få sjanser, men får inn ett trøstemål etter litt klabb og babb i forsvaret vårt.
Jentene spiller god fotball, og de fleste målene er resultat av gode pasninger, samspill og gode avslutninger.
Cornervarianten vår begynner virkelig å sitte, da vi før har hatt tendensen til å bli like forvirra som motstanderne

14. juni 2015

Tap for jenter 16

Tap 2-3 mot Rennebu for J16 i dag.

3. juni 2015

Tap for J16

J16 tapte 11-1 mot et forbedret og sterkere Tiller-lag.

24. mai 2015

Sesongens første tap for J16

J16 gikk på sitt første tap denne sesongen i kveld borte mot Rennebu. Til tross for stor innsats kom vi litt bakpå i andre omgang etter å ha ledet 2-5 til pause. Nelly i mål hadde ei superredning men sammen klarte vi ikke å hindre at Rennebu vant 7-5. Målscorere var Eline 2, Karen 2 og Marina 1. Nye sjanser allerede på søndag borte mot Tiller 2.

19. mai 2015 Les mer...

Seier til J16

Seier for j16 i dag, 4-1 over Tiller 2!
Tøff kamp, med mange dueller og en del smeller. Men jentene gir seg aldri, og jobber best og er sterkest mot slutten.
2 mål av Karen, der spesiellt det ene vitner om en fantastisk teknikk. 2 andre målene ble scoret av henholdsvis Nelly og Mali.

16. mai 2015
J16

J16

J16 på Hovin stadion

Seier 11-1 over Hovin/Lundamo/Flå! God kamp, mye bra spill og lave skuldre. Veldig positivt at det er 8 ulike målscorere!