Fotball: J13

J13 spilte sesongens siste kamp ikveld borte mot Kattem

Det ble en sjokkstart! Etter 14 minutter ledet Kattem 6-0 mot et stillestående Rindal. Vi bruker ofte første kvarter på kunstgress til å tilpasse oss bane og fart. Så kom jentene i gang og de spilte bra, Kattem scoret like før pause.

29. september 2015 Les mer...

Fotball J13

Oppsummering J13

Jentene har spilt 5 kamper så langt i høst. De to første kampene mot Sjetne og Sverre tapte vi. Jentene spilte m veldig høye skuldre, 1.div-nerver og motspiller-størrelses-kompleks! Så har vi jobbet litt med å ha det gøy og spille vårt spill. Da vi møtte Tiller i 3. kamp klarte jentene 3-3 på bortebane.

19. september 2015 Les mer...

J13 mot Sjetne

J13 møtte Sjetne 2 borte idag. Det var et spent jentelag som skulle begynne å bryne seg på de beste av de beste i høstens 1.div. Det ble en litt passiv start, jentene var altfor snille og lå under 6-1 til pause. Så plutselig våknet de til liv, spilte strålende fotball i 2.omg. Det ble et 9-5 tap tilslutt. Vi gleder oss til fortsettelsen

17. august 2015
Bergstad g14

Rindal IL på Bergstadcup

Rindal IL stilte med 5 lag på årets Bergstadcup. I år fikk vi fantastisk sommervær på denne turneringa, noe vi ikke akkurat er vant med, og det ga en veldig god ramme rund arrangementet.

21. juni 2015 Les mer...
J13

J13 og G14 med opprykk til 1. divisjon!

J13 har sikret seg 2. plass i serien, og dermed blir det opprykk til 1. divisjon! G14 ble seriemestre, og rykker også opp! Vi gratulerer, og gleder oss til å følge med dere til høsten!

J13 i godt slag!

J13 er i godt slag for tiden. Idag dro vi til Trondheim og slo Romolslia 10-2! 1.omgang var elendig, med pauseresultat 2-2. Hadde ordentlig peptalk m jentene i pausen, de snudde totalt og de var et helt annet lag på banen i 2.omgang

9. juni 2015 Les mer...

Seier til jenter 13

J13 dro til idag og slo serieleder Kattem 2-1!

2. juni 2015 Les mer...

J13 spilte hjemmekamp idag mot Ranheim 3.

Jentene startet bra og gikk raskt opp i 1-0 ledelse. Skjedde mye de første 10 minuttene med mål begge veier og endte med rødt kort til Ranheims keeper. Hard straff, men udiskutabel, veldig stygg takling av vår spiller alene mot keeper.

26. mai 2015 Les mer...

Fotball J13

Fotballresultater J13

J13 sliter med mange skadde føtter, men de som er spillbare står på og kjemper for laget. De tapte hjemme 3-5 mot Kil/Hemne 5.mai. De ledet kampen til det gjensto 10 minutter, da var jentene for en gangs skyld så slitne at det var rett og slett ikke mer å hente. Revansjesugne møtte vi Kil/Hemne2 borte på tirsdag! Etter en fantastisk innsats vant vi 3-4, det smakte godt

14. mai 2015

Seriestart J13

Seriestart idag for vårt unge J13-lag. Det ble uavgjort 5-5 borte mot Tiller 2. En spennende og bra kamp. Vi ledet 2-1til pause. Lå under og utlignet ett minutt før slutt. Vi gleder oss til fortsettelsen!