Årets toppscorer og årets spiller 2015: Roy og Stein Gunnar

Rindal IL herrer avslutta fotballsesongen med avslutningsfest på Torshall lørdag. Avslutninga ble kombinert med medlemsfesten til Rindal IL.
Toppscorer Roy Bolme, som tegna seg for 18 scoringer dette året, fikk naturlig nok pokalen for årets toppscorer, mens Stein Gunnar Rønningsbakk ble kåret til Årets spiller av spillerne selv. Fullt fortjent etter en meget god og stabil sesong i midtforsvaret! Vi gratulerer begge to!

9. november 2015 Les mer...
Jarl Oskar Mykkelgård og Roy Bolme sto for scoringene

Vant stort mot Sokna

Rindal tok i mot Sokna til kamp i 5. divisjon på Skogsletta lørdag. Mot Sokna, som ligger sist på tabellen, var Rindal store favoritter, men det var gjestene som kom best i gang. For allerede etter 4 minutter er det gjestene som går opp i ledelsen. Etter en noe tafatt åpning av Rindal de første ti minuttene, kommer vi mer med og tar over kampen totalt.

21. juni 2015 Les mer...
Jarl Oskar Mykkelgård satte inn 0-1 på nydelig vis.

Poengdeling for seniorene

Herrelaget tok lørdag turen til Støren idrettspark for kamp i 5. divisjon, mot hjemmelaget Støren. Lagene lå som nr 3 og 4 på tabellen, og med seier i dag ville Rindal gå forbi Støren på målforskjell. Slik gikk det ikke.
Kampen ble spilt på en meget sleip gressbane, og spillerne på begge lag hadde mer enn nok med å holde seg på beina. Dette gjorde sitt til at det ble mange rare situasjoner og noe tilfeldig hvem som fikk ballen til tider.

13. juni 2015 Les mer...
Anders Grytbakk med viktig og god strafferedning (arkivfoto)

Overbevisende seier mot Tynset

Rindals herrelag tok søndag ettermiddag i mot Tynset 2 til kamp i 5. divisjon på Skogsletta. Gjestene fra Tynset begynte godt og presset Rindal hardt de første 7-8 minuttene. Rindal var likevel godt med og allerede etter 10 minutters spill kommer Roy Bolme alene med keeper og setter ballen sikkert i mål. 1-0.

Tynset ville være med på leken, og etter kvarteret spilt blåser dommeren straffe. Keeper Anders Grytbakk er lynhurtig nede og redder straffesparket. En viktig redning!

8. juni 2015 Les mer...
Her har Ola akkurat satt inn 2-0. Roy med 2,5 scoringer i kampen

Seier for a-laget

Etter to kamper på rad med tap (0-1 mot Rennebu og 0-1 mot Trønder-Lyn), kom det endelig en ny seier i dag borte mot Flå/Lundamo/Hovin.
Rindal startet kampen klart best og skapte det som var av målsjanser den første halvtimen. Hjemmelaget kom mer med mot slutten av omgangen og hadde noen halvfarlige sjanser uten at de fikk uttelling på dem. Rindal derimot satte ballen i nettet to ganger like før pause, men begge gangene ble Roy avblåst for offside, og dermed sto det 0-0 til pause.

30. mai 2015 Les mer...
senior25042015Roy

Seier i sesongåpningen!

Seniorlaget debuterte i 5. divisjon i dag, når de møtte Tolga-Vingelen på Heggøya. Det ble en jevnspilt kamp, uten de store sjansene til noen av lagene. Kampens første skudd på mål kom faktisk ikke før i kampens 44. minutt på frispark til Rindal. Lagene går til pause på stillingen 0-0.

25. april 2015 Les mer...
Jostein og Roy i full fart framover

Dårlig generalprøve for a-laget

Herrelaget spilte sin siste treningskamp før sesongstart i dag borte mot KIL/Hemne 3. Til tross for at Rindal var det klart førende laget de første 30 minuttene, stemmer det likevel ikke helt fremover og sjansene uteblir. Hjemmelaget KIL/Hemne kommer mer med etter hvert og når vi enkelt gir bort ballen på 18 meter står det plutselig 1-0 til vertene etter 33 minutters spill. Etter dette detter innsatsen og trua på oss selv og vi gjør flere og flere enkle feil. Dette utnytter KIL/Hemne og går til pause med 3-0.

11. april 2015 Les mer...
Rindal - Svorkmo Treningskamp

Overbevisende seier mot Svorkmo

Herrelaget spilte sin tredje treningskamp for sesongen mandag. Motstander denne dagen var Svorkmo. Dette var laget vi lå og kjempet om opprykk med gjennom hele fjorårssesongen og det lå derfor en god porsjon prestisje her, selv om det bare var treningskamp. Både Svorkmo og Rindal rykket til slutt opp, og blir og finne i 5. div i år. Dog i to forskjellige avdelinger.

Rindal kom klart best i gang, tok tak i kampen og vant det aller meste av dueller allerede fra start. Etter 5 minutters spill sitter den første ballen i nettet. Det er Roy som får ballen nede på dørlinja, legger ut til Ola Holte Helgetun som bredsider ballen inn ved lengste stolpe. God start!

7. april 2015 Les mer...
senior22032015

Tap for Orkanger i treningskamp

A-laget møtte søndag ettermiddag Orkanger til sesongens andre treningskamp. Orkanger er et lag som var med og kjempet om opprykk til 4. divisjon i fjor, og har også samme målsetning i år. Bra motstand med andre ord.

Starten er jevnspilt med veldig høyt tempo. Rindal kommer til noen halvsjanser, men uten å få satt ballen i nettet. Etter 21 minutter slår vi en farlig tversoverpasning i forsvaret, som Orkanger plukker opp. I forsøket på å vinne tilbake ballen, blir Orkangers spiller felt like innenfor 16. meteren, og straffe. 1-0.

Rindal kommer raskt tilbake, og bare to minutter senere reduserer Roy Bolme til 1-1. Ballen spilles fremover, stusses bakover av en forsvarsspiller til Roy, som vender bort en spiller og setter den sikkert.

22. mars 2015 Les mer...
Treningskamp mellom Rindal og Rennebu

Seier i første treningskamp

A-laget spilte lørdag sin første treningskamp for sesongen. Kampen ble spilt på Orkanger mot Rennebu. Rennebu er et lag vi også skal møte i serien og derfor en fin pekepinne på hvor vi står før debuten i 5. divisjon.

Rindal tok tak i kampen fra start og var det førende laget første halvdel av omgangen. Det blåste etter hvert kraftig opp, noe som satte et klart preg på kampen. Det måtte til og med et lite stopp til for å vente på et mål som kom blåsende over banen...