Overbevisende seier mot Tynset

Fotball: Herrer senior

Rindals herrelag tok søndag ettermiddag i mot Tynset 2 til kamp i 5. divisjon på Skogsletta. Gjestene fra Tynset begynte godt og presset Rindal hardt de første 7-8 minuttene. Rindal var likevel godt med og allerede etter 10 minutters spill kommer Roy Bolme alene med keeper og setter ballen sikkert i mål. 1-0.

Tynset ville være med på leken, og etter kvarteret spilt blåser dommeren straffe. Keeper Anders Grytbakk er lynhurtig nede og redder straffesparket. En viktig redning!

Anders Grytbakk med viktig og god strafferedning (arkivfoto)

23 minutter er spilt når Roy Bolme nok en gang er frampå og øker til 2-0. Og etter dette har Rindal god kontroll på kampen. I det 35. minuttet er det Bendik Talgø som er frampå og øker ledelsen til 3-0, som også står seg til pause.

64 minutter spilt når midtstopper Stein Gunnar Rønningsbakk er med framover og putter på til 4-0.
Ti minutter senere er det Jostein Landsem som fyrer av, til 5-0.
85 minutter er spilt når Tynset 2 får sitt trøstemål. 5-1.
Jarl Oskar Mykkelgård vil også være med på målkalaset og fastsetter sluttresultatet til 6-1 på overtid.

En meget solid seier over et ungt Tynset-lag. I dag viser vi fram mye god fotball, og noen angrep det lukter svidd av. Hurtig framover på få touch, og da er det få lag i 5. divisjon som stopper oss. Med 11 mål på to kamper har Rindal virkelig funnet scoringsformen! Knall innsats av samtlige fører til en solid og meget fortjent seier. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Rindal gikk med dagens seier opp på 4. plass på tabellen, tre poeng bak Støren som har to kamper mer spilt. En god start på sesongen med tanke på at dette er første året i 5. divisjon.

Laget i dag:
Anders Grytbakk - Jonas Nergård Tørset, Robert Jonli, Stein Gunnar Rønningsbakk, Geir Ove Bævre -
Harald Kristoffer Røen, Bendik Talgø - Hallvard Næss -
Ola Holte Helgetun, Roy Bolme, Jarl Oskar Mykkelgård.
Benyttede innbyttere: Bjørnar Nordlund, Stian Bolme, Torstein Heggem, Jostein Landsem.

Neste kamp er førstkommende lørdag når vi møter Støren på bortebane. Støren ligger på 3. plass, og vil nok bli en noe tøffere motstander enn Tynset var, men vi går for tre poeng!