Fotball: Herrer senior

Hjemmeseier i Vintercupen

Rindal 1 2020 Vinnere.pngRindal IL Fotball arragerte lørdag Rindal Sparebank Vintercup i Rindalshallen for 5. året på rad. Seks herrelag deltok i år og Rindal 1 tok like godt hjem seieren etter solid spill gjennom dagen.

23. februar 2020 Les mer...

Fotball: Herrer senior

Uavgjort mot Meldal

A-laget til Rindal IL fortsetter sesongoppkjøringen og møtte mandag kveld Meldal til treningskamp på Orkanger. Kampen ble spilt over tre ganger 20 minutter. Det ble en jevn kamp mellom de to naboklubbene, og det var vel også helt greit at det ble 4-4 til slutt.

10. februar 2020 Les mer...
Årets første økt utendørs mot Meldal

Treningskamp for a-laget

Fotballsesongen er i gang!

A-laget hadde i dag sin første økt utendørs for året. Anledningen var treningskamp mot Meldal på Orkanger. Rindal stilte av ulike grunner med en litt redusert tropp i dag, og Meldal er tross alt en divisjon høyere enn Rindal. Dermed var Meldalingene store favoritter før kampen.

Vi kan ikke skylle på noen andre enn oss selv for at vi mister ballen enkelt på egen banehalvdel før det er spilt 4 minutter og dermed får Meldal en enkel jobb med å sette inn 0-1 alene med keeper Anders. En dårlig start. Og det kunne fort blitt mer, for vi sliter innledningsvis med alt for mange og enkle ballmiss i farlig posisjon.

 

25. februar 2018 Les mer...
Lagbilde a-laget 2017

Fotball: Herrer senior

Oppsummering for a-laget

Herelaget i fotball har ikke vært veldig flink med oppdateringer på hjemmesiden i år. Når sesongen nå er over tar vi et tilbakeblikk på sesongen!

11. oktober 2017 Les mer...
Lagbilde a-laget 2017

Fotball: Herrer senior

A-laget vant borte mot Hommelvik

A-laget spilte frdag kveld sin siste bortekamp før ferien, borte mot Hommelvik. Etter seieren mot serieleder Hitra forrige helg var det en optimistisk Rindalsgjeng før kampen mot et av de antatt svakeste lagene i avdelinga, men likevel vel vitende om at vi ennå ikke hadde tatt poeng på bortebane så langt i sesongen.

Når kampen var i gang var det tydelig at Rindal var det førende laget, og skapte noen gode muligheter tidlig.

17. juni 2017 Les mer...
Robert Jonli eneste målscorer mot Orkanger

Fotball: Herrer senior

Knepent tap mot Orkanger

Fredag kveld var det klart for lokaloppgjør borte mot Orkanger i herrenes 5. divisjon. Orkanger går ut med et massivt press og etter bare 11 minutter sitter ballen i mål til 1-0. Hjemmelaget fortsetter presset og i det 18 minuttet sitter ball nr 2 i kassa. De første 25 minuttene er vi direkte utspilt og er heldig som kun ligger under med 2-0

7. mai 2017 Les mer...
Garderoben borte mot Tempo

Fotball: Herrer senior

Nytt tap for a-laget

A-laget spilte fredag kveld sin andre seriekamp for sesongen. Denne gang borte mot IL Tempo. Vårt forrige, og eneste, møte med IL Tempo var i fjor høst når Tempo slo oss 4-0 i kvartfinalen i OBOS-cupen. Dessverre skulle det vise seg at hjemmelaget også denne gangen var hakket vassere enn våre gutter.

29. april 2017 Les mer...
Oppvarming før serieåpningen borte mot Frøya, i Frøya storhall

Tapte serieåpningen mot Frøya

A-laget hadde fredag kveld serieåpning borte mot Frøya. Etter serieomleggingen foran denne sesongen er det en langt tøffere 5. divisjon som møter våre gutter i år, og Frøya er ett av de lagene som kom ned fra fjorårets 4. divisjon. Det var derfor ventet tøff motstand, og det skulle det også vise seg å bli.

Men det begynte riktig så bra. Etter et par Frøya-angrep i starten var det Rindal som gikk opp i ledelsen allerede før 7 minutter var spilt. Det kommer på et presist frispark fra Anders L fra 30 meter. Jørgen Gjerstad vinner hodeduellen feltet og stanger ballen i nota til 0-1.

22. april 2017 Les mer...

Fotball: A-laget

A-lagskamp mot Nidelv 2

Seier 4-10.

25. mars 2017
Alag sesongstart

A-laget mot Ørland i OBOS-cup - borte

Tap 6-2 i sesongåpningen, etter to Ørland-mål på slutten

18. mars 2017 Les mer...

Rindal Sparebank Vinter-Cup 2017

Seniorturnering søndag 5. mars

vintercup header.jpgFørstkommende søndag (5. mars) er det igjen klart for Rindal Sparebank Vinter-Cup i Rindalshallen. Dette er en fotballturnering for seniorlag. 
10 lag er påmeldt og her blir det garantert mange tette og tøffe oppgjør. Turneringa starter kl. 09:00 og finalen spilles ca kl 17:00. Vi oppfordrer publikum til å stikke innom hallen, og gjerne også kiosken i Rindalshuset for å støtte opp om fotballavdelinga ;)

3. mars 2017 Les mer...
Rindal i oppvarming før årets siste kamp borte mot Orkanger

Fotball: Herrer senior

Tapte for seriemesterne

Søndag spilte Rindals a-lag årets siste kamp i 5. divisjon, borte mot Orkanger. Begge lag hadde mye å spille for i en jevn avdeling. Rindal spilte for en 3. plass, men unne også havne helt nede på 7. plass. Orkanger måtte ha miinst uavgjort for å gå forbi Oppdal, og dermed sikre seriemesterskapet. Med fin høstsol og ca 200 tilskuere på plass, lå alt til rette for en fin fotballkamp.

Kampen startet jevnt, men det var Orkanger som kunne juble for scoring allerede etter 10 minutter.

9. oktober 2016 Les mer...
Brage har akkurat satt inn 2-1 mot Nidelv. Foto: Trollheimsporten.no

Fotball: Herrer senior

6 strake seire for herrelaget

Nidelv var dagens motstander for herrelaget på Rinnvollen. Begge lag lå med 27 poeng før dagens kamp, så her var de ventet en tett og tøff kamp. Regnet i et siste har gjort sitt til at det var en uvanlig våt og sleip matte på Rinnvollen i dag, og det bar spillet preg av.

Den første halvtimen er det egentlig ingen av lagene som skaper de helt store sjansene. Det blir bare nesten. Men så kommer Nidelv på en kontring etter vel halvtimen spilt. Anders Grytbakk går ut for å snappe ballen før Nidelv-spissen, men blir litt for sein og takler utenfor hjørnet på 16-meteren. Rødt kort mener dommeren, og dermed var vi redusert til 10 mann. Strengt.

1. oktober 2016 Les mer...
Spente men gira spillere før en tøff kamp mot Støren

Fotball: Herrer senior

Full innsats ga 3 nye poeng

A-laget spilte i dag borte mot Støren. En meget viktig kamp med tanke på tabellplassering i en rekordjevn serie. Før kampen lå Rindal på 7. plass med 24 poeng, men bare tre poeng bak Svorkmo på 3. plass. Støren lå på 5. plass med 26 poeng. Både Rindal og Støren har hatt en god høstsesong og har gått fra seier til seier, så dagens kamp var ventet å bli en skikkelig hard nøtt.

Og Støren brukte bare ett minutt på å vise at de er farlige, når de kommer på en kontring og kommer alene med keeper. Anders er som vanlig god 1 mot 1 og avverger. Det er Støren som kjører kampen de første ti minuttene, men etter hvert våkner også Rindal og kommer mer med.

24. september 2016 Les mer...
HallvardNæss

Fotball: Herrer senior

Sliteseier over Rennebu

Herrelaget spilte fredag kveld kamp i 5. divisjon mot Rennebu på Rinnvollen. Og det ble litt av en thriller, med spenning helt til siste fløytepip. Kampen begynte veldig kaotisk og allerede i det 7. minuttet får Rennebu straffespark når Harald feier ned Rennebus venstrekant. Gjestene er sikker fra straffemarket og dermed 0-1.

Rindal går rett i angrep og denne gang er rollene byttet om. Nå er det Harald som blir felt innenfor 16. meteren og dermed korrekt straffe til Rindal. Roy Bolme er sikker som banken fra 11-meteren og lagene er like langt.

16. september 2016 Les mer...