Fotball: Herrer senior

Hjemmeseier i Vintercupen

Rindal 1 2020 Vinnere.pngRindal IL Fotball arragerte lørdag Rindal Sparebank Vintercup i Rindalshallen for 5. året på rad. Seks herrelag deltok i år og Rindal 1 tok like godt hjem seieren etter solid spill gjennom dagen.

23. februar 2020 Les mer...

Fotball: Herrer senior

Uavgjort mot Meldal

A-laget til Rindal IL fortsetter sesongoppkjøringen og møtte mandag kveld Meldal til treningskamp på Orkanger. Kampen ble spilt over tre ganger 20 minutter. Det ble en jevn kamp mellom de to naboklubbene, og det var vel også helt greit at det ble 4-4 til slutt.

10. februar 2020 Les mer...

Fotball: Herrer senior

Positiv treningskamp tross tap

Treningskamp Rennebu januar 2020 (2).jpg

A-laget i fotball spilte tirsdag kveld årets første treningskamp, mot 4. divisjonslaget Rennebu. Laget har hatt gode treninger i Rindalshallen med godt oppmøte i hele januar, men dette var årets første økt utendørs og på stor bane.

Alt lå dermed egentlig til rette for at det skulle bli en tøff kamp mot ett lag som tross alt ligger en divisjon høyere, men Rindal kjempet hardt og ga Rennbyggene virkelig hard kamp.

28. januar 2020 Les mer...
Årets første økt utendørs mot Meldal

Treningskamp for a-laget

Fotballsesongen er i gang!

A-laget hadde i dag sin første økt utendørs for året. Anledningen var treningskamp mot Meldal på Orkanger. Rindal stilte av ulike grunner med en litt redusert tropp i dag, og Meldal er tross alt en divisjon høyere enn Rindal. Dermed var Meldalingene store favoritter før kampen.

Vi kan ikke skylle på noen andre enn oss selv for at vi mister ballen enkelt på egen banehalvdel før det er spilt 4 minutter og dermed får Meldal en enkel jobb med å sette inn 0-1 alene med keeper Anders. En dårlig start. Og det kunne fort blitt mer, for vi sliter innledningsvis med alt for mange og enkle ballmiss i farlig posisjon.

 

25. februar 2018 Les mer...
Lagbilde a-laget 2017

Fotball: Herrer senior

Oppsummering for a-laget

Herelaget i fotball har ikke vært veldig flink med oppdateringer på hjemmesiden i år. Når sesongen nå er over tar vi et tilbakeblikk på sesongen!

11. oktober 2017 Les mer...
Lagbilde a-laget 2017

Fotball: Herrer senior

A-laget vant borte mot Hommelvik

A-laget spilte frdag kveld sin siste bortekamp før ferien, borte mot Hommelvik. Etter seieren mot serieleder Hitra forrige helg var det en optimistisk Rindalsgjeng før kampen mot et av de antatt svakeste lagene i avdelinga, men likevel vel vitende om at vi ennå ikke hadde tatt poeng på bortebane så langt i sesongen.

Når kampen var i gang var det tydelig at Rindal var det førende laget, og skapte noen gode muligheter tidlig.

17. juni 2017 Les mer...
Robert Jonli eneste målscorer mot Orkanger

Fotball: Herrer senior

Knepent tap mot Orkanger

Fredag kveld var det klart for lokaloppgjør borte mot Orkanger i herrenes 5. divisjon. Orkanger går ut med et massivt press og etter bare 11 minutter sitter ballen i mål til 1-0. Hjemmelaget fortsetter presset og i det 18 minuttet sitter ball nr 2 i kassa. De første 25 minuttene er vi direkte utspilt og er heldig som kun ligger under med 2-0

7. mai 2017 Les mer...
Garderoben borte mot Tempo

Fotball: Herrer senior

Nytt tap for a-laget

A-laget spilte fredag kveld sin andre seriekamp for sesongen. Denne gang borte mot IL Tempo. Vårt forrige, og eneste, møte med IL Tempo var i fjor høst når Tempo slo oss 4-0 i kvartfinalen i OBOS-cupen. Dessverre skulle det vise seg at hjemmelaget også denne gangen var hakket vassere enn våre gutter.

29. april 2017 Les mer...
Oppvarming før serieåpningen borte mot Frøya, i Frøya storhall

Tapte serieåpningen mot Frøya

A-laget hadde fredag kveld serieåpning borte mot Frøya. Etter serieomleggingen foran denne sesongen er det en langt tøffere 5. divisjon som møter våre gutter i år, og Frøya er ett av de lagene som kom ned fra fjorårets 4. divisjon. Det var derfor ventet tøff motstand, og det skulle det også vise seg å bli.

Men det begynte riktig så bra. Etter et par Frøya-angrep i starten var det Rindal som gikk opp i ledelsen allerede før 7 minutter var spilt. Det kommer på et presist frispark fra Anders L fra 30 meter. Jørgen Gjerstad vinner hodeduellen feltet og stanger ballen i nota til 0-1.

22. april 2017 Les mer...

Fotball: A-laget

A-lagskamp mot Nidelv 2

Seier 4-10.

25. mars 2017
Alag sesongstart

A-laget mot Ørland i OBOS-cup - borte

Tap 6-2 i sesongåpningen, etter to Ørland-mål på slutten

18. mars 2017 Les mer...