Rindalinger med fokus og lyst til å vise seg fram i Rindalshallen i kveld👍Fantastisk førsteomgang og alt i alt veldig solid gjennomført mot et habilt heimdalslag👌 og da vanket det fortjent honnør både fra rindalingene og byfolka.

29. april 2016 Les mer...

Fotball: G14

G14 mot Strindheim

Etter en noe nervøs start mot Klæbu forrige uke, var guttene klare til å vise seg frem på hjemmebane. Og de trøkket til fra start, og de første 20 min hadde ikke Strindheim noe å stille opp med mot våre gutter. Bra spill og mye trøkk. etterhvert dabbet det litt av, og fikk noen mål i mot. Men vi tok oss sammen på slutten igjen og vant til slutt 3-2!

28. april 2016 Les mer...

Fotball: J13

J13 i hjemmekamp mot Selbu

J13 spilte hjemme idag mot Selbu. Jentene trøkket til fra start og etter 40 sekunder kom første scoring og deretter gikk det bare en vei, stort sett. Det endte med en solid 15-5 seier. Mye flott spill! Med slik solid ledelse fikk mange av jentene prøvd seg på nye plasser. Stor bane er absolutt til vår fordel. Gleder oss til fortsettelsen.

24. april 2016 Les mer...

Seriestart J13

J13 startet serien borte mot Gauldal tirsdag i vårens 1.divisjon. Jentene våre vant 6-4  De storspilte til tider og pasningene satt.

23. april 2016 Les mer...

Fotball: G16

4. serierunde G16: Klæbu - Rindal 2-0

Årets første tap kom borte mot Klæbu i dag. Ingen stor forestilling av oss, og fortjent tap. Nå blir det en liten pause uten seriekamper for oss før vi endelig får spille hjemme, og vi satser på at både kamppause og hjemmebane vil gjøre oss godt!

Seriestart G14

Seriestart for G14 i kveld, borte mot Klæbu. Noe nervøse gutter (og trener) som startet sesongen med litt høye skuldre mot ett voksent Klæbu. Fikk 2 mål i mot i 1. Omgangen. Og Even Bakken scorer ett mål for oss. Vi blir litt for passive i duellene og står til tider å ser på. Men guttene skjønner det selv, og tar tak i 2. Omgang med ny giv. Holder Klæbu bra, og de får komme til få sjanser. Mye bra forsvarspill. Edvard scorer ett mål for oss, og med null i mot og litt flaks, berger vi 1 poeng.

21. april 2016 Les mer...

Fotball: G13

Seriestart G13

Som forventet ble det en tøff seriedebut i 1. div for G13, braktap 16-6. Kattem 2 både gode og fairspillende, og fant i motsetning til Rindal både tid og rom. Våre gutter bør imidlertid komme opp mot nivået til Kattem med riktig fokus og trua på seg sjøl - vi må bare fortsette å øve-øve-øve👍

Kattem har hele seks spillere på Team BDO U13 (Kretslaget), ingen av disse var med i kveld. Sammen med Trygg/Lade har nok Kattem den sterkeste 2003-årgangen i kretsen, og Trygg/Lade 2 møter vi senere i år.

19. april 2016 Les mer...

3. serierunde G16: Frøya - Rindal 0-

Guttene er fortsatt ubeseira etter tre strake bortekamper.

Det ble en jevn og tett kamp borte mot Frøya i dag, men i dag var tverrliggeren akkurat litt for langt nede til at vi fikk med alle poengene hjem.

17. april 2016 Les mer...

Fotball: Herrer senior

Ny seier i OBOS cup for herrene

Herrelaget spilte søndag sin andre kamp i Obos-cupen. Denne gang var det 6. divisjonslaget Utleira som sto på motsatt banehalvdel. Divisjonsforskjellen ble tydelig tidlig i kampen, og Rindal styrte det aller mesta helt fra starten. Og det skulle ikke ta mer enn åtte minutter før den første ballen satt i nettet. Det var det Harald Røen som sørget for etter å ha kriget ballen i mål, etter en stikker gjennom Utleira-forsvaret fra Roy.

Rindal i oppvarming før Hitra-kampen

Fotball: Gutter 16 år

Uavgjort og seier for G16

G16 har allerede rukket å spille to seriekamper så langt. De starter med fire bortekamper på rad, og den første var borte mot Hitra 7. april. Her endte det med uavgjort, noe Rindal nok skal være best fornøyd med selv om også vi var små marginer fra å skåre flere.

14. april 2016 Les mer...
Første trening for 6 åringer

Fotball: Knøtt

Oppstart for gutter og jenter 6 år

Formidable 17 seksåringer hadde i kveld sin første trening i Rindalshallen. Ikke værst når hele kullet i Rindal teller 24 stk. Dette blir en spennende gjeng å følge!
(Foto: Ann Elin Øyen Løfald)

14. april 2016

G16: Første treningskamp

Den aller første treningskampen for dette laget ble gjennomført mot Surnadal G16 2 i kveld. Kampen ble spilt over 3 x 30 min på Øye stadion, og endte med fine 6-0 til rindalsgutta.

Takk til Surnadal IL for matchinga!

31. mars 2016 Les mer...
herrer senior 2016

Sliteseier mot Rennebu

Herrelaget spilte 2. påskedag sesongens 2. treningskamp. Denne gang mot Rennebu. Et lag vi stort sett har spilt jevne kamper mot de siste sesongene.
Rindal henger ikke med i starten av kampen og Rennebu får litt for enkelt gå opp i ledelsen etter 10 minutters spill. 0-1. Rindal kommer mer og mer inn i kampen utover omgangen og etter 25 minutter er det Roy Bolme som er frampå og setter inn 1-1 etter assist fra Brage.

30. mars 2016 Les mer...
Rindal 1 gikk hele veien og vant turneringa på hjemmebane

Rindal Sparebank Vinter-Cup 2016:

Hjemmeseier i Vinter-Cupen

Lørdag ble Rindal Sparebank Vinter-Cup arrangert i Rindalshallen. Her møttes 12 seniorlag og to juniorlag til kamp om turneringsseieren. Det ble spilt innledende kamper i fire grupper, kvartfinaler, semifinaler, bronsefinale og finale. I alt ble det gjennomført 32 kamper i løpet av dagen. Turneringa gikk smertefritt og det så ut til at alle sammen koste seg med fotball under perfekte forhold i Rindalshallen.

13. mars 2016 Les mer...
Pauseprat mot Kvass/Ulvungen

Solid seier mot Kvass/Ulvungen

Herrelaget spilte i dag sin første treningskamp for sesongen. Kvass/Ulvungen var motstander på kunstgresset i Surnadal. Kvass/Ulvungen vant i fjor sin 6. divisjonsavdeling og er dermed klar for 5. divisjon i år. Når dommeren blåste i gang kampen viste det seg tidlig at Rindal nok var noen hakk vassere i dag. Rindal tar tak i kampen fra start og styrer det aller meste, og styrer inn til en fin seier i første treningskamp.