Rindal 1 gikk hele veien og vant turneringa på hjemmebane

Rindal Sparebank Vinter-Cup 2016:

Hjemmeseier i Vinter-Cupen

Lørdag ble Rindal Sparebank Vinter-Cup arrangert i Rindalshallen. Her møttes 12 seniorlag og to juniorlag til kamp om turneringsseieren. Det ble spilt innledende kamper i fire grupper, kvartfinaler, semifinaler, bronsefinale og finale. I alt ble det gjennomført 32 kamper i løpet av dagen. Turneringa gikk smertefritt og det så ut til at alle sammen koste seg med fotball under perfekte forhold i Rindalshallen.

 

13. mars 2016 Les mer...

Fotball: junior

Oppdatering junior

Junior har spilt 3 kamper så langt i høst. En seier hjemme mot Tynset, etterfulgt av to uavgjortresultater i Trondheim mot henholdsvis Sjetne og Trygg/Lade.

12. september 2015 Les mer...
G19-2 på Ekebergsletta

Oppdatering fra Norway Cup

Alle fire Rindalslagene har nå spilt to av tre innledende kamper, og her kommer en oppsummering så langt. Det er også en bildeserie fra G19 sin kamp mot Klepp IL.

28. juli 2015 Les mer...
DSCF4325

Rindalslag på Norway Cup

Rindal IL stiller i år med to rene rindalslag og to samarbeidslag på Norway Cup. Det er Gutter 16 år og Jenter 16 år, i tilegg stiller Rindal/Surnadal G19 med to lag.

Turneringa starter søndag 26. juli og finalene spilles lørdag 1. august. Se fullstendig oversikt over Rindals-kampene under.
Det er allerede gjort noen endringer kamptider og baner.
 

19. juli 2015 Les mer...