G13 1.div, Strindheim 2 - Rindal 6(7)-5

Våre gutter ledet fire ganger, men fikk med seg nada i serieavslutningen mot Strindheim fredag kveld. God innsats, men vi evner dessverre ikke å jobbe godt nok som lag. G13 har hatt en nedadgående kurve etter ferien, men samtidig skal vi huske på at nivået i serien er bra - 2003-årgangen i Trøndelag er i Norgestoppen.

22. oktober 2016

G13 1.div, Rindal - Skaun 2 6-7

Årets siste hjemmekamp ble dessverre ingen høydare fra rindalingene sin side. Fra kontrollert ledelse 5-1 kom vi under 5-7. Noe press på slutten, men vi presterte ikke godt nok til å få med oss poeng. Vi håper på bedre prestasjon når vi avslutter sesongen borte mot Strindheim fredag 21. oktober.

9. oktober 2016

G13 1.div, Stjørdals-Blink - Rindal 9-1

Stjørdals-Blink ergelig nok med årsbeste, og de strålte etter kveldens kamp. Det har de så absolutt grunn til å gjøre da de konstant var i overtall både i angrep og forsvar. Flere av rindalingene la ned en god jobb, men vi jobber ikke nok som lag.

4. oktober 2016

G13 1.div, Trygg/Lade 2 - Rindal 9-3 (5-0)

Alt i alt en meget god kamp av rindalingene mot et veldig ballsikkert Trygg/Lade på Ringvebanen i kveld. Noen dårlige perioder i første omgang ga mange mål i mot, mens vi i andre omgang var både kompakte, aggressive og bevegelige - det er slike kamper vi blir bedre av og da er det godt å se hvordan vi opptrer i andre omgang, da var vi bedre enn Trygg/Lade.

27. september 2016

G13 1.div, Rindal - Buvik 13-1

Flott gjennomført kamp av gutta i Rindalshallen. Vi tok Buvik fullstendig på senga, og satte inn tre mål allerede før fire minutter. Gutta sto kampen ut på en veldig bra måte

20. september 2016
14317588_10209294328469260_6796279824303300829_n

G13, Orkdal Sparebank Cup

Tap mot Heimdal, uavgjort mot Tiller og seier mot Flatås i går holdt kun til B-sluttspill. Klare seire mot Lånke og Heimdal i dag før det ble bom stopp mot Midsund i B-finalen.
Guttene virker litt tunge om dagen, for med fullt trøkk hadde nok A-finale vært innen rekkevidde. G13 klassen ble vunnet av Buvik, og de møter vi i seriekamp i Rindalshallen tirsdag kl 18:30 - da skal vi vise hvor bøtta egentlig hører hjemme

18. september 2016 Les mer...

G13 1.div: Rindal - Strindheim 2 4-6

Irriterende tap for våre gutter på Trollbanen i kveld. Tre veldig unødvendige mål i mot i første omgang, vi trykker ikke etter med nok folk og vinner ikke igjen ballen etter at vi angriper, og så må vi være 100% og ikke 90% på foran kassa...

13. september 2016

G13 1.div, Skaun 2 - Rindal 0-0

Skaun stilte et sterkt og motivert mannskap, og kjempa rindalingene ut av stilen. Flust med sjanser begge veier, flest til Skaun, i en veldig spennende kamp.

5. september 2016

G13 1. div, Rindal - Trygg/Lade 2 1-12

Som ventet ble det en tøff kamp mot Trygg/Lade, og det ble ikke enklere når ladejarlene møtte med tilnærmet toppet mannskap - der flesteparten er en del av kretslaget / Klubb BDO.

Bortelaget nesten irriterende gode, men flott å møte lag som viser hvor lista ligger. I første omgang ble vi direkte rundspilt, mens første halvdel av andre omgang var god fra vår side defensivt - det tar vi med oss!

23. august 2016

G13 1.div, Buvik - Rindal 7-9

Fin start på høstsesongen for våre gutter da vi møtte Buvik på en flott Da-Tel Arena i kveld. Mye bra spill og veldig fortjent seierI høst skal vi spille dobbel serie mot Buvik, Skaun, Trygg/Lade, Strindheim og Stjørdals-Blink. Gutta gleder seg til fortsettelsen!

I høst skal vi spille dobbel serie mot Buvik, Skaun, Trygg/Lade, Strindheim og Stjørdals-Blink. Gutta gleder seg til fortsettelsen!

14. august 2016
G13 Bergstad 2

Sølv til G13 på Bergstadcup!

G13 tapte 9-0 mot et meget sterkt Follebu/Gausdal i finalen på Bergstadcupen. Alt i alt godt gjennomført av guttene. En stor prestasjon å komme til finalen.

26. juni 2016 Les mer...

G13 1.div, Rindal - Charlottenlund 2 6-6

G13 digger Rindalshallen og det ble en høydare av en fotballkamp da sterke Challa gjestet landsbygda. Gøy å se to gode lag som både ønsker og evner å spille fotball. Våre deppet pga to baklengs i siste spilleminutt, men det trenger de ikke å gjøre, for i dag fikk vi absolutt bevist at vi hører til i 1.div

17. juni 2016 Les mer...

G13 1.div, Ranheim 2 - Rindal 9-3

Ingen høydare av en fotballkamp fra rindalingene sin side på Ranheim i kveld. Lyspunktet får være en god kamp av hospitanten Oddvar fra G12.

15. juni 2016 Les mer...

J13 Rindal - Strindheim 3-6

Idag spilte jentene siste kamp i vårsesongen hjemme på Trollbanen. Selv om det ble tap spilte jentene en kjempegod kamp, marginene framfor mål var ikke helt på vår side og Strindheim fikk noen enkle mål. Jentene ga aldri opp og det var mye bra spill.