Bak f.v.: Hallvard Næss, Håkon Mikkelsen, Stein Gunnar Rønningsbakk, Torstein Heggem, Anders Grytbakk og Jonas Nergård Tørset.
Foran f.v: Jostein Landsem, Magnus Eriksen, Stian Bolme, Robert Jonli, Brage Storholt og Jørgen Gjerstad.

Kamper  -  Tabell  -  Spillerstall/Toppscorer

Rindal i oppvarming før årets siste kamp borte mot Orkanger

Fotball: Herrer senior

Tapte for seriemesterne

Søndag spilte Rindals a-lag årets siste kamp i 5. divisjon, borte mot Orkanger. Begge lag hadde mye å spille for i en jevn avdeling. Rindal spilte for en 3. plass, men unne også havne helt nede på 7. plass. Orkanger måtte ha miinst uavgjort for å gå forbi Oppdal, og dermed sikre seriemesterskapet. Med fin høstsol og ca 200 tilskuere på plass, lå alt til rette for en fin fotballkamp.

Kampen startet jevnt, men det var Orkanger som kunne juble for scoring allerede etter 10 minutter.

9. oktober 2016 Les mer...
Brage har akkurat satt inn 2-1 mot Nidelv. Foto: Trollheimsporten.no

6 strake seire for herrelaget

Nidelv var dagens motstander for herrelaget på Rinnvollen. Begge lag lå med 27 poeng før dagens kamp, så her var de ventet en tett og tøff kamp. Regnet i et siste har gjort sitt til at det var en uvanlig våt og sleip matte på Rinnvollen i dag, og det bar spillet preg av.

Den første halvtimen er det egentlig ingen av lagene som skaper de helt store sjansene. Det blir bare nesten. Men så kommer Nidelv på en kontring etter vel halvtimen spilt. Anders Grytbakk går ut for å snappe ballen før Nidelv-spissen, men blir litt for sein og takler utenfor hjørnet på 16-meteren. Rødt kort mener dommeren, og dermed var vi redusert til 10 mann. Strengt.

1. oktober 2016 Les mer...
Spente men gira spillere før en tøff kamp mot Støren

Full innsats ga 3 nye poeng

A-laget spilte i dag borte mot Støren. En meget viktig kamp med tanke på tabellplassering i en rekordjevn serie. Før kampen lå Rindal på 7. plass med 24 poeng, men bare tre poeng bak Svorkmo på 3. plass. Støren lå på 5. plass med 26 poeng. Både Rindal og Støren har hatt en god høstsesong og har gått fra seier til seier, så dagens kamp var ventet å bli en skikkelig hard nøtt.

Og Støren brukte bare ett minutt på å vise at de er farlige, når de kommer på en kontring og kommer alene med keeper. Anders er som vanlig god 1 mot 1 og avverger. Det er Støren som kjører kampen de første ti minuttene, men etter hvert våkner også Rindal og kommer mer med.

24. september 2016 Les mer...
HallvardNæss

Sliteseier over Rennebu

Herrelaget spilte fredag kveld kamp i 5. divisjon mot Rennebu på Rinnvollen. Og det ble litt av en thriller, med spenning helt til siste fløytepip. Kampen begynte veldig kaotisk og allerede i det 7. minuttet får Rennebu straffespark når Harald feier ned Rennebus venstrekant. Gjestene er sikker fra straffemarket og dermed 0-1.

Rindal går rett i angrep og denne gang er rollene byttet om. Nå er det Harald som blir felt innenfor 16. meteren og dermed korrekt straffe til Rindal. Roy Bolme er sikker som banken fra 11-meteren og lagene er like langt.

16. september 2016 Les mer...
Jonas, Jostein, Robert og Hallvard hadde få problemer mot Sokna lørdag

12-målsseier for a-laget

Tabeljumbo Sokna var vertskap når Rindal IL tok turen til Støren idrettspark for kamp i herrenes 5. divisjon lørdag. Sokna sto uten poeng før kampen, og det tok ikke lang tid før det ble klart at det ville de heller ikke få etter dagens kamp.

I motsetning til i hjemmekampen i vår hvor det tok nesten en hel omgang før vi fikk det første målet, tok det i dag bare seks minutter før Sokna-keeperen måtte hente den første ballen ut av nettet. Det var det Roy Bolme som sørget for etter en lang klarering fra Robert som sendte Roy alene med keeperen.

10. september 2016 Les mer...
Toppscorer Roy Bolme utlignet til 1-1

Ny hjemmeseier for a-laget

Herrelaget i 5. divisjon tok lørdag en ny hjemmeseier på Rinnvollen, denne gang mot KIL/Hemne 3. Helt fra start var Rindal det klart beste laget og hadde ballen mest, men mye slurv gjør at det blir en første omgang med bare noen få sjanser. Vi har god kontroll på gjestene som skaper svrt lite, men det blir en målløs omgang og lagene går til pause med 0-0.

3. september 2016 Les mer...
Anders Grytbakk dagens redningsmann (Arkivfoto)

3 deilige poeng i nabooppgjøret

Herrelaget tok i mot Svorkmo til skikkelig lokaloppgjør på Rinnvollen i dag. Svorkmo vant vårkampen med knappest mulig margin i ett tett oppgjør. Det var derfor et heltent Rindallag som entret en strøken Rinnvollen-matte.

Kampen åpnet jevnt og begge lag skapte noen sjanser i åpningen, men det skulle ta en stor halvtime før kampens første scoring kom. Den var det Svorkmo, og ex-rindalsspiller Jarl Oskar Mykkelgård, som satte i nettet etter 32 minutter. Og bare seks minutter senere går gjestene opp til 0-2 når vi roter det til i forsvaret. Da så det ganske tungt ut, men Rindal gir aldri opp!

27. august 2016 Les mer...

Cup-exit i kvartfinalen

Det er tett mellom kampene for a-laget for tiden, og tirsdag kveld var det kvartfinale i Obos-cupen som sto for tur. Vi tok turen til Trondhem for å møte IL Tempo. Et nytt bekjentskap for oss. IL Tempo spiller også i 5. divisjon, men i en annen avdeling enn oss og de kjemper helt i toppen der.

Vi visste dermed at det ventet oss tøff motstand mot et bylag som er godt vant med kunstgress.

23. august 2016 Les mer...
Gamle lagkamerater: Roy sine 2 scoringer holdt ikke mot Kim Kiellands Kolstad denne gangen

Bare nesten borte mot Kolstad

Fredag kveld tok a-laget turen til Trondheim og Huseby kunstgress. Kolstad 2 var motstander. Og det var hjemmelaget som åpnet kampen best og hadde mye ball i starten. Og Kolstad går også opp til 1-0 på en corner etter bare 17 minutters spill. Rindal kom mer og mer inn i kampen utover omgangen og skulle få betalt for det.

20. august 2016 Les mer...
Gutta i pausen

Strålende start på høstsesongen

Herrrelaget startet lørdag høstsesongen med kamp mot serieleder Oppdal. Kampen gikk på en nyrenovert Rinnvollen-matte som tross regnet i det siste viste seg fra sin beste side. De første minuttene av kampen var jevnspilt, men Rindal tok tidlig tak i kampen og førte an. Og det tok ikke mer enn 11 minutter før første ball satt i nettet. Det er Rindal som har corner, og høyest i feltet er Henrik Brynthe Lund som dermed sender Rindal i føringen med 1-0. Og mer skulle det bli.

13. august 2016 Les mer...
herrer senior 2016

Målkalas mot Sokna

A-laget spilte sin første kamp på eget gress fredag kveld på Skogsletta. Motstander var Sokna, som ennå ikke hadde tatt poeng så langt i år. Rindal har også trøblet litt i seriestarten, men var likevel store favoritter før denne kampen. Det viste seg likevel at det slett ikke skulle bli enkelt å få mål på gjestene.

27. mai 2016 Les mer...
30042016oppdal

Tapte serieåpningen mot Oppdal

Lørdag 30. april tok herrelaget turen til Oppdal for serieåpning i 5. divisjon. Det er noen år siden vi har møtt Oppdal, så vi visste egentlig lite om dem før kampen, men det var nettopp Oppdal vi møtte i finalen i vår egen vinter-cup i Rindalshallen tidligere i vinter.

Kampen startet på værst tenkelige måte for Rindal sin del, med mål i mot allerede etter 4 minutters spill. Målet kommer etter en personlig feil i forsvaret og Oppdal får en enkel jobb med å sette inn 1-0.

5. mai 2016 Les mer...

Ny seier i OBOS cup for herrene

Herrelaget spilte søndag sin andre kamp i Obos-cupen. Denne gang var det 6. divisjonslaget Utleira som sto på motsatt banehalvdel. Divisjonsforskjellen ble tydelig tidlig i kampen, og Rindal styrte det aller mesta helt fra starten. Og det skulle ikke ta mer enn åtte minutter før den første ballen satt i nettet. Det var det Harald Røen som sørget for etter å ha kriget ballen i mål, etter en stikker gjennom Utleira-forsvaret fra Roy.

17. april 2016 Les mer...
Oppvarming

Seier i OBOS-cupen

Herrelaget tok søndag turen til Vikhammer for å møte Malvik i årets første offisielle kamp. Dette var en kamp i OBOS-cupen, en cup for lavere divisjoner. Her møtes lag fra 6., 5. og 4. divisjon. OBOS-cupen spilles som gruppespill i vårsesongen, der Rindal er i gruppe med Malvik, Utleira og Aasguten. Gruppevinnerne og beste 2'er går videre til rent cupspill i høstsesongen.