Seier i OBOS-cupen

Fotball: Herrer senior

Herrelaget tok søndag turen til Vikhammer for å møte Malvik i årets første offisielle kamp. Dette var en kamp i OBOS-cupen, en cup for lavere divisjoner. Her møtes lag fra 6., 5. og 4. divisjon. OBOS-cupen spilles som gruppespill i vårsesongen, der Rindal er i gruppe med Malvik, Utleira og Aasguten. Gruppevinnerne og beste 2'er går videre til rent cupspill i høstsesongen.

Oppvarming
Oppvarming
Straks klar for match på Get Arena Viksletta
Pauseprat
Pauseprat
Bjørnar Nerland med comeback etter flere års pause. Her kommer han inn for Hallvard Næss

Get Arena Viksletta lå badet i vårsola søndag og alt lå til rette for en fin sesongpremiere. Og det skulle gå bare knappe to minutter før vi får satt ballen i mål til 0-1. Roy Bolme blir holdt i trøya på tur gjennom Malvik-forsvaret og får frispark få cm utenfor straffefeltet. Han tar selv frisparket og sentrer til en umarkert Hallvard Næss som setter ballen i mål via en forsvarsspiller fra 16 m. Knallstart på sesongen :)
1. omgang er ganske jevn spillemessig, men vi har god kontroll bakover og de få målsjansene som blir skapt er det Rindal som står for, og etter 34 spilleminutter sitter ballen i nettet igjen. Denne gang er rollene byttet om, når Hallvard drar seg inn i banen og finner Roy inne på 14 meter. Roy setter sikkert inn 0-2, som også står seg til pause.
Vi spiller en god 1. omgang og har god kontroll på et middels godt Malvik-lag.

I 2. omgang legger vi om fra vår vante 4-3-3 formasjon til en mer ukjent 3-5-2-formasjon. Vi bruker denne cup-kampen til litt eksperimentering før alvoret starter i serien. Det vises tidlig at dette er uvant for oss og det flyter ikke like godt som i 1. omgang, og vi får også mål i mot oss før det er spilt 2 minutter av omgangen. 1-2.

Til tross for uvant formasjon har vi grei kontroll på Malvik ut kampen, og vi skaper selv flere store sjanser som burde blitt omsatt i scoringer, spesielt på slutten av kampen.

Men vi vinner kampen og sikrer oss årets første 3-poenger. Neste kamp i OBOS-cupen er søndag 17. april mot Utleira. Denne kampen spilles i Børsa.