6 strake seire for herrelaget

Fotball: Herrer senior

Nidelv var dagens motstander for herrelaget på Rinnvollen. Begge lag lå med 27 poeng før dagens kamp, så her var de ventet en tett og tøff kamp. Regnet i et siste har gjort sitt til at det var en uvanlig våt og sleip matte på Rinnvollen i dag, og det bar spillet preg av.

Den første halvtimen er det egentlig ingen av lagene som skaper de helt store sjansene. Det blir bare nesten. Men så kommer Nidelv på en kontring etter vel halvtimen spilt. Anders Grytbakk går ut for å snappe ballen før Nidelv-spissen, men blir litt for sein og takler utenfor hjørnet på 16-meteren. Rødt kort mener dommeren, og dermed var vi redusert til 10 mann. Strengt.

Brage har akkurat satt inn 2-1 mot Nidelv. Foto: Trollheimsporten.no
Brage har akkurat satt inn 4-1 mot Nidelv. Foto: Trollheimsporten.no

Heldigvis har vi en habil keeper i Stian Grytbakk på benken, som kommer inn og gjør sine saker bra!

Redusert til 10 mann så det ut til at det ville bli blytungt å få med seg poeng fra denne kampen, men Rindal kjemper heroisk selv med 10 mann og det betaler seg. Tre minutter før pause får Rindal corner. Ballen havner i returrommet, hvor Robert fyrer av. Det blir nok en retur og denne gang er det Roy Bolme som skyter ballen i nettmaskene og det står 1-0 til pause!

Det går kun fem minutter av andre omgang før Nidelv får redusert. De får en feilaktig corner, som de til slutt får pirket i mål. Dermed er vi like langt.

Til tross for 10 mot 11 på banen ser det ut som Nidelv blir vel så sliten som Rindal utover i omgangen og etter 68 minutter får Rindal nok en gang kriget seg til corner. Etter litt fram og tilbake havner ballen ute til Brage Storholt som fra skrått hold like så greit banker ballen opp i motsatt kryss og dermed er vi tilbake i føringen. 2-1.

Nok en corner til Rindal i det 75. minutt og denne gang er det Henrik Brynthe Lund som rager høyest i feltet og header ballen kontant i mål til 3-1, og trenerapparat og publikum kan endelig slippe ned skuldrene noe :)

Nidelv presser på for redusering og da blir det rom å kontre i. 80 minutter spilt når Brage Storholt blir spilt fram og tar med seg ballen fra egen banehalvdel og kommer alene med keeper. Brage gjør ingen feil og setter inn sitt andre for dagen til 4-1 og da er kampen i realiteten avgjort. Vi ror fint av de siste fem-sju minuttene og kan til slutt juble for seier nr 6 på rad! En sterk prestasjon.

Nidelv hadde to skudd i tverrliggeren i dag, men det var Rindal som ville klart mest og som til slutt kriget til seg tre fortjente poeng.

Med dagens tre-poenger beholder vi 4. plassen når kun en kamp gjenstår. Det er borte mot serieleder Orkanger neste helg.