Bare nesten borte mot Kolstad

Fotball: Herrer senior

Fredag kveld tok a-laget turen til Trondheim og Huseby kunstgress. Kolstad 2 var motstander. Og det var hjemmelaget som åpnet kampen best og hadde mye ball i starten. Og Kolstad går også opp til 1-0 på en corner etter bare 17 minutters spill. Rindal kom mer og mer inn i kampen utover omgangen og skulle få betalt for det.

Gamle lagkamerater: Roy sine 2 scoringer holdt ikke mot Kim Kiellands Kolstad denne gangen

For etter 33 minutter sitter ballen endelig i mål. Det er Anders NL som slår et presist innlegg på Roy Bolme inne i feltet, og han styrer ballen enkelt i mål til 1-1. Det står seg til pause.

Kolstad kommer også best i gang i 2. omgang og etter 54 minutter går de opp til 2-1. Men Rindal gir ikke opp og bare fire minutter senere får Roy Bolme en dobbelsjanse, og fpr til slutt trillet ballen over målstreken, såvidt. Kolstad-spillerne mener ballen aldri er over streken, men det mener dommeren og da står det 2-2.

Dessverre for Rindal rakner det litt på slutten mot et godt Kolstad-lag de får inn tre fulltreffere i på slutten. Dermed ender det med tap 5-2.

Vi henger godt med lenge, men et ballsikkert hjemmelag vinner til slutt fortjent selv om 5-2 var vel mye...