12-målsseier for a-laget

Fotball: Herrer senior

Tabeljumbo Sokna var vertskap når Rindal IL tok turen til Støren idrettspark for kamp i herrenes 5. divisjon lørdag. Sokna sto uten poeng før kampen, og det tok ikke lang tid før det ble klart at det ville de heller ikke få etter dagens kamp.

I motsetning til i hjemmekampen i vår hvor det tok nesten en hel omgang før vi fikk det første målet, tok det i dag bare seks minutter før Sokna-keeperen måtte hente den første ballen ut av nettet. Det var det Roy Bolme som sørget for etter en lang klarering fra Robert som sendte Roy alene med keeperen.

Jonas, Jostein, Robert og Hallvard hadde få problemer mot Sokna lørdag

Målene rant jevnt og trutt inn bak Soknas sisteskanse hele 1. omgang og Rindal kunne fullt fortjent gå til pause med ledelse 6-0.

Rindal bestemmer seg for å kjøre på i 2. omgang, og vi klarer å holde trykket oppe kampen i gjennom. Det andre vi blir enige om foran 2. omgang er å holde tett bakover. Det ser lenge lovende ut, men etter 87 minutter glipper det, og Sokna reduserer til 1-12. Hallvard Næss for æren av å sette inn kampens siste mål på overtid til sluttresultatet 1-13.

Alt i alt en meget godt gjennomført kamp. Selv om motstanden ikke er noe å skrive hjem om, er det alltid bra å score 13 mål. I forbindelse med serieomleggingen før neste sesong er det fortsatt usikkert hvor mange av dagens 5. divisjonslag som beholder plassen og hvor mange som vil rykke ned til 6. divisjon. Sesongens mål er derfor å beholde plassen i neste års 5. divisjon, og målforskjellen kan fort bli viktig.

Kampfakta:
6 min: 0-1. Robert med en lang avklaring opp på Roy Bolme som starter på egen banehalvdel og kommer alene med keeper og setter sikkert inn 1-0.
14 min: 0-2. Harald vinner tilbake ballen midt på Soknas halvdel og sender Stian Bolme alene med keeper og da står det 0-2.
15 min: 0-3. Et fint angrep av Rindal der vi ruller opp på venstre, og Hallvard legger inn til Torstein Heggem foran mål, og han kan enkelt bredside ballen i mål.
26 min: 0-4. Stian Bolme får ballen på 25 meter, vender opp og sender i vei et skudd. En noe glepphendt Sokna-keeper slipper den inn i nettet.
30 min: 0-5. Anders NL med en fin stikker i gjennom til Roy som skyter i stolpen. Harald Røen er først på returen og bredsider inn 0-5.
45 min: 0-6. En Rindal-corner blir stusset bak i feltet til Roy Bolme som setter ballen knallhardt i mål til pauseresultat 0-6.
51 min: 0-7. Sokna-forsvaret roter det til og Roy Bolme stjeler ballen og lobber elegant over en utrusende Sokna-keeper.
53 min: 0-8. Bendik kommer rundt på venstre og legger inn til Jostein, som treffer keeper og ballen havner dermed i føttene på Roy Bolme som setter inn sitt 4. for dagen.
61 min: 0-9. Jo kommer nok en gang rundt på venstre og legger inn til Jostein Landsem, og denne gangen setter han den selv.
70 min: 0-10. Eter 70 spilte minutter kommer det magiske 10-0-målet! Det er Torstein som legger igjen ballen til Hallvard Næss som plasserer ballen nede til høyre for keeper fra 20 meter.
72 min: 0-11. Jo fyrer av et godt skudd fra langt hold, men en god redning fra Sokna-keeperen sender ballen ut til Torstein Heggem som banker ballen i mål fra skrått hold.
78 min: 0-12. Nok en gang snapper Roy Bolme enkel ballen fra et famlende Sokna-forsvar, runder keeper og triller ballen i mål.
87 min: 1-12. Sokna kommer på en sjelden vistt og setter inn sitt trøstemål.
90 min: 1-13. Roy kommer alene med keeper og runder han enkel nok en gang. Denne gang leverer han ballen til Hallvard Næss osm fastsetter sluttresultatet til 1-13 på åpent mål.

Rindal stilte slik:
Anders Grytbakk -
Steinar Heggset, Robert Jonli, Jonas Nergård Tørset, Bendik Talgø -
Torstein Heggem, Anders Nerbu Løfald, Sian Bolme -
Harald Røen, Roy Bolme, Hallvard Næss.

Innbyttere:
Jostein Landsem, Sondre Bjørnstad, Jo Trønsdal Bævre.

Neste kamp for Rindal er hjemme mot Rennebu førstkommende fredag kl. 18:00 på Rinnvollen. Dette blir nok en viktig kamp og vi håper publikum møter opp og støtter oss!