Seier for a-laget

Fotball: Herrer senior

Etter to kamper på rad med tap (0-1 mot Rennebu og 0-1 mot Trønder-Lyn), kom det endelig en ny seier i dag borte mot Flå/Lundamo/Hovin.
Rindal startet kampen klart best og skapte det som var av målsjanser den første halvtimen. Hjemmelaget kom mer med mot slutten av omgangen og hadde noen halvfarlige sjanser uten at de fikk uttelling på dem. Rindal derimot satte ballen i nettet to ganger like før pause, men begge gangene ble Roy avblåst for offside, og dermed sto det 0-0 til pause.

Her har Ola akkurat satt inn 2-0. Roy med 2,5 scoringer i kampen

I 2. omgang ser det ut til at Rindal virkelig har bestemt seg for at poengene skal bli med hjem. Allerede etter tre minutter slår Stein Gunnar en gjennombruddspasning på 40-50 meter fram til Roy Bolme som da er alene med keeper. Runder keeper elegant og setter ballen enkelt til 0-1.
Bare fem minutter senere er det Bendik som blir spilt gjennom ute på høyrekanten, får slått hardt inn i feltet og der står vi i kø for å score. Ola Holte Helgetun er den som får æren av å sette den i buret, og dermed 0-2 på Flå Stadion.

13 minutter er spilt av andre omgang når vi unødvendig lar gjestene redusere, når vi ikke får avklart på skikkelig vis. Selv om vi har forholdsvis grei kontroll på kampen også etter dette, er det alltid spennende når det kun skiller ett mål...

Men etter halvtimen er det ingen tvil lenger. Roy Bolme får ballen på venstresida, og slår hardt inn foran mål. En Flå-forsvarer sleiver ballen i eget bur, og Rindal opp i 1-3.
De siste 4 minuttene begynner Flå å bli slitne, samtidig som de står høyt for å få redusering. Dette gir godt med rom for kvikke Rindalsspillere. Først er det Jarl Oskar som fyrer av et kanonskudd, men ballen går i stanga og ut til ccorner(!) På corneren havner ballen ute i returrommet til Hallvard som fyrer av. Ballen går via Jostein Landsem og i mål til 1-4.
Og like etter kommer et kjempeangrep fra Rindal. Stein Gunnar slår en lang pasning på Jarl Oskar på høyrekanten som er råsterk og holder unna backen, får kommet ned til linja og slått inn i feltet. Der står Roy Bolme, som tar ned ballen, vender bort forsvareren og banker ballen opp i nettaket og fastsetter dermed resultatet til 1-5.

Flå/Lundamo/Hovin var et fysisk sterkt lag, og det bar kampen preg av. Knallharde taklinger og dueller gjennom kampen, men vi kjemper heroisk gjennom samtlige 90 minutter og vinner fullt fortjent. Etter tre kamper med 1-0 og 0-1 var det deilig at det endelig løsner foran mål.