Overbevisende seier mot Svorkmo

Fotball: Herrer senior

Herrelaget spilte sin tredje treningskamp for sesongen mandag. Motstander denne dagen var Svorkmo. Dette var laget vi lå og kjempet om opprykk med gjennom hele fjorårssesongen og det lå derfor en god porsjon prestisje her, selv om det bare var treningskamp. Både Svorkmo og Rindal rykket til slutt opp, og blir og finne i 5. div i år. Dog i to forskjellige avdelinger.

Rindal kom klart best i gang, tok tak i kampen og vant det aller meste av dueller allerede fra start. Etter 5 minutters spill sitter den første ballen i nettet. Det er Roy som får ballen nede på dørlinja, legger ut til Ola Holte Helgetun som bredsider ballen inn ved lengste stolpe. God start!

DSCF4619

Rindal er det klart beste laget i innledningen. Vi løper mest, vinner duellene og 2. ballene og skaper flere farlige sjanser.

Og etter halvspilt omgang kommer Harald Røen hurtig framover, spiller vegg med Ola og setter ballen i mål alene med keeper. 2-0.
3-0 kommer bare få minutter senere. Vi vinner ballen og setter fart. Harald får ballen på midtbanen, og sender en stikker gjennom til Roy Bolme som banker inn 3-0 fra skrått hold.
Etter 37 minutter er det Svorkmo sin tur. Vi får et brudd på midtbanen og Svorkmo kommer gjennom på vår høyreside og kommer med tre mann nesten alene med vår keeper og får dermed redusert til 3-1, som også blir pauseresultatet.

Kvarteret ut i andre omgang får vi corner. Etter et merkelig brassehælspark (?) fra Vidar havner ballen til slutt i føttene på Jarl Oskar Mykkelgård på 5 meter. Han blir først felt, men krangler seg opp igjen og får satt ballen i mål. 4-1.
Tre minutter senere er det en Svorkmo-spiller som får stå alene på 20 meter, og han får drømmetreff og klistrer ballen i krysset.

Rindal er klart bedre enn Svorkmo og det er slett ikke ufortjent at Rindal går opp i både 5-2 og 6-2 de siste fem minuttene. Begge scoringene signert av Ola Holte Helgetun. Det første på skudd fra 18 meter, mens det siste kommer på veggspill gjennom Svorkmo-forsvaret.

Dermed vinner vi med solide 6-2. Og seieren kunne like gjerne vært enda større med litt bedre presisjon.

Vi spiller en meget solid kamp i dag, der vi løper og kjemper Svorkmo i senk tidlig. Samtlige spillere gjør en kjempeinnsats. Ingen nevnt, ingen glemt! Det har kommet inn en del nye spillere i årets tropp, som gjør at selv om vi mangler flere sentrale spillere i dag pga ferie og skader, så er det likevel hard kamp om samtlige plasser. Det er et hyggelig luksusproblem vi ikke har vært bortskjemt med tidligere :)

En solid oppvisning til tross, det er ikke før serien sparkes i gang at det deles ut poeng. Nå skal vi fortsette og gjøre en solid jobb på trening, og spille en treningskamp til, før serieåpningen 25. april. Da håper vi flest mulig tar turen til Storås og Heggøya hvor vi tar i mot Tolga/Vingelen til Rindal ILs første kamp i 5. divisjon!