Seier i sesongåpningen!

Fotball: Herrer senior

Seniorlaget debuterte i 5. divisjon i dag, når de møtte Tolga-Vingelen på Heggøya. Det ble en jevnspilt kamp, uten de store sjansene til noen av lagene. Kampens første skudd på mål kom faktisk ikke før i kampens 44. minutt på frispark til Rindal. Lagene går til pause på stillingen 0-0.

DSCF4698
God stemning før seriestarten
DSCF4701
Fair Play!
DSCF4702
Kapteinene i prat med tidligere tippeligadommer Stig Rune Krokdal før kampen.
DSCF4703
DSCF4711
Kaptein Robert Jonli
DSCF4722
DSCF4729
Roy Bolme alene med keeper, men denne gang får keeperen en hånd på ballen.
DSCF4731
DSCF4741

Etter pause blir det litt mer action, og etter 11 minutters spill er Rindal i angrep. Tolga-Vingelen får klarert i første omgang, men ballen havner i føttene til Anders Møkkelgård som slår fram til Roy Bolme. Roy vender bort sin oppasser, og kommer alene mot en utrusende keeper og tupper ballen forbi og i nettet til 1-0.

Vi får noe høye skuldre etter scoringen og Tolga-Vingelen tar mer og mer over. Den siste halvtimen presser gjestene oss langt bak på banen, men knallhard defensiv jobbing er nok til å holde unna og dermed er sesongens første trepoenger et faktum.

Et lite skår i gleden er at målscorer Roy Bolme pådrar seg to gule kort i sluttminuttene, og må dermed stå over neste kamp mot Rennebu 9. mai.