Dårlig generalprøve for a-laget

Fotball: Herrer senior

Herrelaget spilte sin siste treningskamp før sesongstart i dag borte mot KIL/Hemne 3. Til tross for at Rindal var det klart førende laget de første 30 minuttene, stemmer det likevel ikke helt fremover og sjansene uteblir. Hjemmelaget KIL/Hemne kommer mer med etter hvert og når vi enkelt gir bort ballen på 18 meter står det plutselig 1-0 til vertene etter 33 minutters spill. Etter dette detter innsatsen og trua på oss selv og vi gjør flere og flere enkle feil. Dette utnytter KIL/Hemne og går til pause med 3-0.

Rindal mot Tolga-Vingelen

Andre omgang er ganske jevnspilt, og nå kommer vi til noen flere sjanser uten at ballen vil inn. Etter vel 20 minutter står vi høyt med laget når vi får et brudd i mot på midten, og KIL/Hemne kontrer inn 4-0. Etter dette detter innsats ennå noen hakk og kampen ebber ut med tap 4-0.

Den svakeste kampen til a-laget i sesongoppkjøringen, men tross alt bedre å få den nå enn etter at serien har startet. Vi håper og tror at innsats og guts er tilbake når vi entrer Heggøya 25. april!