Vant stort mot Sokna

Fotball: Herrer senior

Rindal tok i mot Sokna til kamp i 5. divisjon på Skogsletta lørdag. Mot Sokna, som ligger sist på tabellen, var Rindal store favoritter, men det var gjestene som kom best i gang. For allerede etter 4 minutter er det gjestene som går opp i ledelsen. Etter en noe tafatt åpning av Rindal de første ti minuttene, kommer vi mer med og tar over kampen totalt.

Jarl Oskar Mykkelgård og Roy Bolme sto for scoringene
Jarl Oskar Mykkelgård og Roy Bolme sto for scoringene (arkivfoto)

Og etter 14 minutter er det Jarl Oskar som er igjennom. En noe klønete Sokna-keeper tar livtak på Jarl Oskar og dommeren peker korrekt på straffemerket. Roy Bolme setter sikkert ballen i mål til 1-1.
Etter 27 minutters spill tar vi et tidlig innkast til Anders Løfald som kommer ned til linja og legger inn til Roy, som får en enkel jobb med å sette den i mål fra 1 m. 2-1.
42 minutter er spilt når Jostein får med seg ballen rundt på høyrekanten og slår inn til Jarl Oskar Mykkelgård, som setter ballen i mål til 3-1. Det blir også pauseresultatet.

Etter en bra 1. omgang, blir det en langt tammere 2. omgang. Rindal har fortsatt god kontroll på gjestene, men det store spillet uteblir. Likevel er det hjemmelaget som scorer målene.
Etter 26 minutter er det Jarl Oskar som blir spilt igjennom og fra skrått hold banker han den knallhardt i mål via den nærmeste stanga.
Og etter 29 minutter fastsetter Roy Bolme resultatet til 5-1 med sin tredje scoring for dagen. Det gjør han etter å ha fått ballen på 5 meter etter innlegg fra Torstein. Roy vender bort forsvarsspilleren og setter den under keeper.

En grei kamp av hjemmelaget der vi har full kontroll mot et svakt Sokna-lag, selv om vi spesielt i 2. omgang har mye mer å gå på. Neste kamp for herrelaget er borte mot Melhus førstkommende torsdag, før Brekken kommer på besøk lørdag 4. juli.