G13 i kretsfinale

Fotball: Gutter 13 år

Rindal ILs G13-lag var i dag på Lerkendal kunstgress og spilte finale i kretsmesterskapet i G13 7'er. Etter å ha vunnet sin serie i høst var G13 klar for sluttspillet. I semifinalen møtte de Leinstrand borte på søndag, og der ble det en overbevisende 3-9-seier! Dermed var guttene klar for finale mot Selbu på Lerkendal i dag. Og det skulle bli en tett, tøff og målrik finale!

DSCF5289
Rindal opp til 4-3 med denne headingen like etter pause.
IMG_1637

Rindal fikk en pangåpning på kampen og før det var spilt 5 minutter, sto det 2-0 til Rindal. Selbu kom seg raskt til hektene igjen, og reduserer etter hvert til 2-1, men Rindal går rett i angrep fra avspark og øker ledelsen til 3-1. Selbu gir seg ikke og reduserer nok en gang like etterpå. 3-2. Og etter ca 20 minutters spill utligner Selbu til 3-3. Det står seg også til pause.

2. omgang er kun få minutter gammel når Rindal går opp til 4-3 på corner. Etter dette blir det en lang periode uten scoringer, til tross for flere stang- og tverrliggerskudd fra Selbu.
Til slutt får Selbu hull på byllen og scorer tre raske mål, og dermed står det 4-6 i favør Selbu. Rindal får straffespark, og reduserer til 5-6, men etter dette er det kun Selbu det hanler om, og de får score fire raske og leder da 5-10.

Rindal reduserer igjen til 6-10, men Selbu får ennå to scoringer før dommeren blåser av. Dermed blir det dessverre tap 6-12 i dag mot et godt Selbu-lag. Rindal spilte godt i store deler av kampen, og det var spenning til langt ut i 2. omgang, men det ble dessverre en liten sprekk med mange baklengs mot slutten.

Men 2. plass i kretsmesterskapet er slett ingen dårlig prestasjon, og selv om det aldri er morsomt å tape fotballkamper, kan G13 være godt fornøyd med årets sesong!