G14: Byåsen - Rindal 6-4

Fotball: G14

Årets siste seriekamp ble veldig todelt, med en førsteomgang hvor vi sleit med å henge med i svingene, og med en andreomgang hvor vi presterte opp mot vårt beste noen gang.

Ved pause lå vi under 4-0, og bortsett fra 2 i tverrliggeren var det lite å skrive hjem om. I andre dro gutta til med 2 skudd til i treverket, men heldigvis kom også spillet og målene, og vi tok inn til 4-3 og 5-4 før det til slutt endte med tap 6-4. Gnistrende innsats og spill, og en herlig egenskap ved laget er at de aldri gir opp, og fortsetter med å gå for seier, selv mot et Byåsenlag satt sammen av deres beste spillere og med 4 mål under ved pause.

Siden dette var siste kamp tar vi en liten oppsummering av resultatene i sesongen 2015:
Det ordinære seriespillet for G14 i Trøndelag krets er 9-er fotball, med spill fra 16-meter til 16-meter, og ellers vanlige regler som i 11-er. Vi spilte i 2. divisjon i vår, og guttene vant sin avdeling med 6 seiere, 1 uavgjort, 1 tap og 52-18 i målforskjell. De rykket derfor opp til 1. divisjon som ble spilt som enkel serie i høst. Vi ble tildelt 3 hjemmekamper og 4 bortekamper, og ble nr. 6 i serien etter 2 seiere, 2 uavgjorte og 3 tap, og målforskjell 22-27 (faktisk slapp bare ett lag inn færre mål enn oss i 1. div., blant annet takket være meget godt keeperspill av Sander). Mens vi i 2. div. hadde hele 10 forskjellige målskårere (Henrik flest med 9, nærmest Stian og Sigurd med 8, og Steinar med 7), fikk vi i høst 6 ulike målskårere (Henrik flest med 10 i 1.divkampene). Sondre har vært lagets svært stødige kaptein hele sesongen.

I andre turneringer har vi nådd A-sluttspillet i alle cuper vi har deltatt på, og fått sølv fra Astorcup, bronse fra Bergstad Cup (Røros), og bronse fra Vildbjerg Cup (Danmark). Sistnevnte var et høydepunkt sammen med opprykket, og ikke minst seirene over Orkla og Charlottenlund.

G14 har hatt følgende spillere:

Keeper: Sander Landsem Kattem.
Forsvar: Ole Einar Skjermo, Sondre Aune, Sigurd Fagerholt, Jo Helgetun.
Midtbane: Emil Gåsvand Løset, Steinar Møller, Tobias Grøtan, Henrik Folden
Angrep: Stian Grytbakk (Stian har også vært vår reservekeeper).

Fra G13 har vi hatt med (på omgang):
Forsvar/midtbane: Martin Bolme Fjerstad, Jøran Heggem
Midtbane: Erik Løfald
Midtbane/angrep: Edvard Bolme Fjerstad.

Stor takk til G13-gutta for innsatsen og godt spill, og lykke til med sluttspillkamp som avdelingsvinner!

Takk også til alle som har heia på guttene fra sidelinja. Vel blåst, gutter, neste sesong kjører vi på igjen!