Bak f.v: Ole Karlstrøm Bjørnstad, Håken Heggem, Albert Lorgen Bolmøyen, Ole Martin Glåmen, Sondre Aune, Lars Aleksander Møkkelgård, Daniel Hagen Eide.
Foran f.v.: Steinar Møller, John Michael Kirkholt, Emil Gåsvand Løset, Jo Helgetun, Sander Landsem Kattem, Jo Holte, Jonas Jonli.

Rindal IL er på Bergstadcupen på Røros med 6 lag i helga. Det meldes om mange gode resultater derfra. Vi prøver å oppsummere litt...

22. juni 2014 Les mer...
Lagbilde av G14

Fotball: Gutter 14 år

Tapte 3-0 mot Gimse

Onsdag kveld tok Gutter 14 i mot Gimse på Skogsletta. Laget har spilt fem kamper tidligere i sesongen, der det dessverre kun har blitt en seier. Guttene var likevel tent på å gjøre en god kamp mot Gimse.

Dessverre er det gjestene som kommer best i gang og allerede etter 7 minutter får de scoring. Og bare to minutter senere kommer det nok et mål i mot. Resten av omgangen holder Rindal godt unna, og kommer også til noen sjanser selv, uten at det gir uttelling og lagene går til pause på stillinga 0-2.