Tapte 3-0 mot Gimse

Fotball: Gutter 14 år

Onsdag kveld tok Gutter 14 i mot Gimse på Skogsletta. Laget har spilt fem kamper tidligere i sesongen, der det dessverre kun har blitt en seier. Guttene var likevel tent på å gjøre en god kamp mot Gimse.

Dessverre er det gjestene som kommer best i gang og allerede etter 7 minutter får de scoring. Og bare to minutter senere kommer det nok et mål i mot. Resten av omgangen holder Rindal godt unna, og kommer også til noen sjanser selv, uten at det gir uttelling og lagene går til pause på stillinga 0-2.

DSCF3990

Som i første, blir også andre omgang en forsvarskamp. Gimse er det førende laget, men Rindal jobber hardt og forsvarer seg godt. 10 minutter ut i omgangen får gjestene straffespark. Keeper John Michael tar frem en kjemperedning og slår ballen over, til corner. Tre minutter senere må likevel forsvar og keeper gi tapt når Gimse setter inn 0-3.

Flere mål blir det ikke i kampen, og gjestene vinner kampen fortjent 3-0. Rindal har noen sjanser, men dessverre blir det ikke uttelling i dag.

Klikk på bildene for å få dem større og i serie!