På bildet vises startelleveren fra første seriekamp borte mot Vestbyen 2/4-2014:
Bak f.v: Lars Mogstad, Jonas Nergård Tørset, Vegar Brøske, Sander Smevoll, Simen Brøske, Snorre Larsen.
Foran f.v: Audun Aasgård, Håkon Sæther, Sondre Bolme, Sven Ranes, Anders Grytbakk.

Terminlisten for juniorlaget 2014 finner du HER. Tabellen HER.

Pokalen vel i havn

Fotball: Gutter 19 år

G19 med seier i finalen!

Samarbeidslaget Rindal/Surnadal G19 har vært en stor suksess. Etter å ha vunnet sin avdeling i 2. divisjon i høst, skulle sesongen avsluttes med finale i sluttspillet i dag. Kampen gikk mot IL Sverre fra Levanger, på nøytral bane på Lade i Trondheim.

Rindal/Surnadal startet godt og tok tak i kampen fra første stund. Etter bare rundt fem minutters spill klarer Sverres keeper å ta med ballen utenfor 16-meteren, fortsatt i fast grep. dermed frispark til R/S like utenfor feltet. Andreas Dalsegg Sæter setter den sikkert i mål til 1-0. En god start!

26. oktober 2014 Les mer...
DSCF4333

Norway Cup

Rindal/Surnadal G19 - stadig med!

Her kommer bilder fra G19 sin kamp i dag. Det var 8-delsfinale mot Tynset 2.

Etter å ha tapt for Tynset 1 tidligere i uka, var Rindal/Suradal ivrige på revansje. RS var klart best i første omgang, og etter 22 minutter scorer Jarl Oskar Mykkelgård for RS på en corner. 1-0 til pause. Dessverre slipper Tynset billig til tidlig i andre omgang og utligner noe ufortjent tidlig i 2. omgang. Til tross for at RS hadde de klart fleste og største sjansene, ble det 1-1 og dermed ekstraomganger på 2x5 minutter golden goal. Altså første målet vinner.

31. juli 2014 Les mer...
DSCF4187

Norway Cup

Rindal/Surnadal G19 til B-sluttspill

Her kommer også noen bilder fra Rindal/Surnadal G19 sin kamp mot Holmlia på mandag. Her ble det et hederlig 2-0-tap mot et meget godt lag.
Tirsdag ble det også tap. Denne gang 3-0 mot Tynset.
RS G19 havnet i en meget hard gruppe, og selv om det "bare" ble B-sluttspill, har juniorene slett ikke gjort seg bort.

30. juli 2014 Les mer...
DSCF4127

Norway Cup

Rindal/Surnadals G19-lag

Rindal IL stiller med et samarbeidslag med Surnadal i klasse G19 på Norway Cup. Her kommer noen bilder fra guttenses første kamp, mot Geilo/NTG 1. Denne kampen vant de 1-0.

28. juli 2014 Les mer...
orkanger borte

Bilder fra Orkanger-kampen

Juniorlaget til Rindal/Surnadal spilte onsdag kveld sin siste kamp for vårsesongen, borte mot Orkanger.
Det ble tap 4-1, men hovedmålet fo vårsesongen var å komme på øvre halvdel av tabellen, og dermed få fornyet kontrakt i 2. divisjon også for høstsesongen, noe de hadde sikret seg allerede før denne kampen. Målet ble scoret av Hampus.

Referat fra kampen kommer nok senere, men under kan du se bildereportasje fra kampen (og noen videoklipp).

20. juni 2014 Les mer...
Banens beste, Anders Grytbakk

Vant 3-0 mot Nardo 2

Juniorlaget spilte sin siste hjemmekamp før ferien når Nardo 2 kom på besøk torsdag kveld. Nardo hadde bedt om å få fremskyve denne kampen fra opprinnelig kampstart klokka 19.00 til klokka 18.00, slik at de kunne rekke å komme seg hjem for å se åpningskampen i VM senere samme kveld. Det var mer enn greit for oss, men når klokka var ti på seks, og bortelaget fremdeles ikke hadde innfunnet seg, begynte vi å lure på om de hadde undervurdert avstanden fra Trondheim til Rinnvollen. Men bussen med bortespillerne kom, og kampen kom i gang, ikke så altfor mye forsinket.

16. juni 2014 Les mer...
malvik-rs

Malvik - Rindal/Surnadal 1-4

Rindal/Surnadal reiste denne gangen med en tropp dominert av Surnadal-spillere, siden Rindal hadde A-lagskamp dagen etter, og mange av Rindal-spillerne i junioralder er også aktuelle for spill på A-lagsnivå. Surnadal neste A-kamp er ikke før på lørdag, og dette åpnet for å ta med spillere som Snorre Larsen, Ørjan Nes Haugen, Lars Mogstad og Steinar Bæverfjord Ranheim, som alle er mer eller mindre fast på Surnadals 4. divisjonslag. Kampen på denne nydelige vår (sommer?)-kvelden var satt opp innendørs (!) i ABRA-hallen i Malvik. Så her var det av med solbriller og på med lange ermer.

4. juni 2014 Les mer...
Tremålsscorer Sven Ranes

Storseier over Kolstad

Juniorlaget til Rindal/Surnadal tok onsdag kveld i mot Kolstad på Rinnvollen. Kampen ble spilt i et nydelig maivær, og var svært viktig med tanke på å beholde plassen blant de seks første på tabellen, og dermed få spille  i samme divisjon også i høstsesongen.

R/S  tar  kommandoen i kampen helt fra start og setter Kolstad under press. I det 8. min treffer Vegar Sander med en fin pasning. Sander vender opp og skyter fra 28 meter. Ballen spretter like  foran keeper som slipper den forbi seg. 1-0!   Noen minutter senere drar Lars M. seg fri på ca 20 meter. Han lader venstreslegga, og ballen går som et prosjektil opp i motsatt kryss. 2-0!

29. mai 2014 Les mer...
DSCF3867crop

Viktig seier mot Astor

Juniorlaget spilte sin første kamp på Rinnvollen for året når Astor kom på besøk onsdag kveld.

Rindal/Surnadal fikk en god start på kampen når de går opp til 1-0 allerede etter 11 minutter. Målet kommer på en corner, ballen faller ned til Hampus som fyrer av. Skuddet blir blokkert, men Sondre Bolme er på rett plass og setter ballen i mål.

Astor er slett ikke ufarlig, men hjemmelaget holder godt unna. På overtid i andre omgang punkterer endelig hjemmelaget kampen når Sven Ranes blir spilt igjennom og setter inn 2-0. Fyldigere refrat kommer nok senere, men under kan du se flere bilder fra kampen.

16. mai 2014 Les mer...

Fotball: G19

Knepent tap mot Trond

Rindal/Surnadal sitt juniorlag spilte onsdag kveld din andre hjemmekamp for sesongen. Denne gang på Syltøran gras i strålende kveldssol.

IL Trond kom, etter hvert, til Syltøran med full poengpott og 18-4 i målforskjell på sine to første kamper hittil i år. Rindal/Surnadal var innstilt på å ”hjem og snu kjerringa”, som tidligere RBK-keeper meldte etter et bortetap for Bayern München noen år tilbake.

8. mai 2014 Les mer...

Tap borte mot Utleira

Juniorlaget tok søndag på nytt turen til Trondheim, hvor Utleira tok imot oss på sin kunstgressbane.

Første omgang er en jevnspilt affære med sjanser for begge lag. Med Rindal/Surnadal-øyne virker bortelaget farligst, men omgangen forblir målløs. Omgangens prestasjon stod tilskuer Olav Smevoll for, idet han i det 27. minutt tar imot en klarering som kommer ut av banen, nærmest med snø på, og legger den død med en silkemyk rist-tøtsj.

DSCF3741

Knepent tap for juniorlaget

Juniorlaget til Rindal/Surnadal var lørdag i Trondheim, hvor Strindheim 2 var motstander. Til tross for god innsats fra R/S, tok Strindheim en knepen men fortjent seier 2-1. Målscorer var Sondre Bolme (bildet). Under kan du lese referat og se bilder fra kampen..

27. april 2014 Les mer...

Gutter 19 år:

Vant 1-0 over Sjetne

Etter å ha vunnet åpningskampen mot Vestbyen med overbevisende 4-0 var forventningene definitivt tilstede før sesongdebuten på hjemmebane. Rindal/Surnadal stilte nok en gang med en sterk tropp med A-lagserfaring både fra Surnadal og Rindal, men åpningen på kampen bar ikke preg av det tenningsnivået publikum og lagledelse hadde håpet på.

De første 10 minuttene var preget av lavt balltempo, svake avleveringer og dårlig aggressivitet. R/S vant ofte ballen midt inne på egen halvdel, men gav den enkelt bort, og fikk klareringen fra Sjetne rett tilbake i fanget.