G19 med seier i finalen!

Fotball: Gutter 19 år

Samarbeidslaget Rindal/Surnadal G19 har vært en stor suksess. Etter å ha vunnet sin avdeling i 2. divisjon i høst, skulle sesongen avsluttes med finale i sluttspillet i dag. Kampen gikk mot IL Sverre fra Levanger, på nøytral bane på Lade i Trondheim.

Rindal/Surnadal startet godt og tok tak i kampen fra første stund. Etter bare rundt fem minutters spill klarer Sverres keeper å ta med ballen utenfor 16-meteren, fortsatt i fast grep. dermed frispark til R/S like utenfor feltet. Andreas Dalsegg Sæter setter den sikkert i mål til 1-0. En god start!

Oppvarming før kretsfinalen
Siste pep-talk før kampen
Klar til kamp!
Pokalen vel i havn
Vinnere av G19 2. div 2014.

Rindal/Surnadal fortsetter å styre spillet de første 20 minuttene, men uten å få uttelling. Etter dette kommer Sverre mer og mer med i kampen. Og i det 29. minuttet får en Sverre-spiller drømmetreff fra 25 meter. Ballen går knallhardt i en fin bue over Anders, klin oppunder tverrliggeren, og i mål. Et fint mål, men dessverre feil vei. 1-1 og spenning i kampen.

Til tross for et par livsfarlige ballmiss like før pause, klarer vi å holde unna. 1-1 til pause. Helt åpent.

2. omgang er ikke mange minuttene gammel når Jarl Oskar er på tur igjennom Sverre-forsvaret når han blir tatt. Dommeren peker på straffemerket. Andreas Dalsegg Sæter er sikker også fra straffemerket og fører R/S opp i ledelsen igjen. Som i første omgang er det R/S som styrer det meste de første 20 minuttene av omgangen, mens Sverre vinner flere og flere dueller utover i omgangen.

I sluttminuttene er det store sjanser til begge lag, og i det 89. minuttet setter Andreas punktum med sin tredje scoring for dagen. Han får en nydelig gjennomløpspasning, løper fra forsvaret og setter ballen enkelt i mål til 3-1. Dommeren blåser av minutter senere, og spillere og publikum kan slippe jubelen løs for å ha vunnet kretsens pokal i G19 2. div.

Dette laget har utviklet seg mye i løpet av året, og har etter noen svake treningskamper i vinter hevet seg jevnt og trutt utover sesongen og vi kan ikke annet enn å gratulere med kretsmesterskapet i dag! Vel fortjent til både spillere og støtteapparatet.