Rindal IL er på Bergstadcupen på Røros med 6 lag i helga. Det meldes om mange gode resultater derfra. Vi prøver å oppsummere litt...

1376648_10203170303012451_5635312257392674215_n

Fotball: Gutter 12

Kamprapporter G12 - nå oppdatert med video

Rindal – Orkanger 5-7 (5-2)
Etter uavgjort i åpningskampen mot Orkdal G12, tok vårt unge G12-lag i mot Orkanger på Trollbanen 12. mai. En forrykende første omgang og ledelse 5-2 mot et sterkt Orkanger-lag. I andre omgang ble våre gutter for lette, og kampen endte dessverre med tap 5-7.

Meldal – Rindal 4-10 (1-8)
En revansjesugen gjeng troppet opp på Løkken kunstgress for kamp mot Meldal G12 forrige tirsdag. Meldal åpnet best, men rindalingene kom skikkelig i siget etter hvert – en meget god første omgang totalt sett og ledelse 8-1. Meldalingene presset oss hardt i starten av andre omgang og tok tre kjappe mål. Vi kom sterkt tilbake, og kampen endte 4-10 selv om Meldal fikk spille med en utespiller ekstra hele andre omgang.

Video fra kampen

25. mai 2014 Les mer...
G12

Fotball G12

Referat G12: Orkdal 2 - Rindal IL

Rindal IL G12 sesongdebuterte borte mot Orkdal 2 på Øyasletta torsdag kveld. Det ble en tett kamp, der Orkdal var klart farligst i starten. Våre gutter gikk opp i ledelsen tre ganger, men siden Orkdal klarte å utligne alle tre gangene endte kampen 3-3. God innsats og fin tone fra begge lag.