1376648_10203170303012451_5635312257392674215_n

Kamprapporter G12 - nå oppdatert med video

Fotball: Gutter 12

Rindal – Orkanger 5-7 (5-2)
Etter uavgjort i åpningskampen mot Orkdal G12, tok vårt unge G12-lag i mot Orkanger på Trollbanen 12. mai. En forrykende første omgang og ledelse 5-2 mot et sterkt Orkanger-lag. I andre omgang ble våre gutter for lette, og kampen endte dessverre med tap 5-7.

Meldal – Rindal 4-10 (1-8)
En revansjesugen gjeng troppet opp på Løkken kunstgress for kamp mot Meldal G12 forrige tirsdag. Meldal åpnet best, men rindalingene kom skikkelig i siget etter hvert – en meget god første omgang totalt sett og ledelse 8-1. Meldalingene presset oss hardt i starten av andre omgang og tok tre kjappe mål. Vi kom sterkt tilbake, og kampen endte 4-10 selv om Meldal fikk spille med en utespiller ekstra hele andre omgang.

Video fra kampen

Rindal G12 står da med én seier, én uavgjort og ett knepent tap etter de tre første kampene. Vi har spilt mot rene 12-årslag, mens Rindal G12 er et ungt lag med flere 11-åringer enn 12-åringer. Resultatene og prestasjonene så langt står det absolutt respekt av!

I tillegg vil støtteapparatet berømme treningsiveren til gutta, og engasjerte foreldre som støtter opp på trening og kamper.