Tremålsscorer Sven Ranes

Storseier over Kolstad

Fotball: Gutter 19 år

Juniorlaget til Rindal/Surnadal tok onsdag kveld i mot Kolstad på Rinnvollen. Kampen ble spilt i et nydelig maivær, og var svært viktig med tanke på å beholde plassen blant de seks første på tabellen, og dermed få spille  i samme divisjon også i høstsesongen.

R/S  tar  kommandoen i kampen helt fra start og setter Kolstad under press. I det 8. min treffer Vegar Sander med en fin pasning. Sander vender opp og skyter fra 28 meter. Ballen spretter like  foran keeper som slipper den forbi seg. 1-0!   Noen minutter senere drar Lars M. seg fri på ca 20 meter. Han lader venstreslegga, og ballen går som et prosjektil opp i motsatt kryss. 2-0!

R/S fortsetter det gode spillet og har ballen i ca 80 % av tida. Etter 23 min vinner vi ballen høyt oppe på banen. Sven Ranes sender i vei et nydelig skudd fra 24 meter. Ballen går i en bue over keeper og i mål. 3-0! Hampus Hoem er et uromoment på topp, og etter 25 min jobber han til seg ballen, går ned til dødlinja og legger hardt inn foran mål. Der er Sven Ranes på rett plass og styrer ballen i mål. 4-0!

Etter en halvtime kommer Sondre og Jostein inn. Like etter er de sentrale i et fint angrep, som avsluttes med at Sondre legger inn, og Jostein setter ballen kontant i mål. 5-0! De siste minuttene av omgangen kommer Kolstad litt mer med i kampen. Og etter noen dødballer der markeringene fra R/S er fraværende får de uttelling. Anders må gi en retur på et godt skudd, og Kolstad scorer på returen etter en markeringsglipp. Dermed 5-1 til pause.

I andre omgang er ikke presset fra R/S like stort, men kommer likevel til en del sjanser. Både Simen og Hampus er gjennom alene med keeper, men får ikke ballen i mål. Midtveis i omgangen redder Kolstad på streken tre ganger på fem minutter etter gode dødballer fra R/S. Etter 75 min. legger Sven ballen foran mål, og kaptein Sander setter ballen sikkert i mål fra 7 meter. 6-1! I det 88. min kommer nok et fint angrep. Hampus slår ballen ut til sideback Håkon som kommer på et langt løp. Han legger ballen inn, og der er Sven og setter inn sitt tredje for dagen. Hat-trick og 7-1!

Like før slutt får Hampus betalt for jobbingen sin. Han vinner et par dueller på 20 meter, går inn i feltet og setter ballen i nettet. 8-1!

Dermed en fullt fortjent storseier etter glimrende innsats fra alle 17 spillerne. Da er vi et stort skritt nærmere å få spille 2.divisjon også i høstsesongen.

Neste hjemmekamp er mot Nardo på Rinnvollen torsdag 12/6 kl 1900. Vel møtt!

Laget : Anders Grytbakk –