Trønder-Lyn 05

Seier over Trønder-Lyn

Fotball: Jenter 16 år

Torsdag var det bortekamp mot Trønder-Lyn på Sørøya på Kvål. Kampen startet med lyn, torden, regn og veldig kraftig vind, og før det hadde gått 1 minutt var Maren TL frampå og scoret det første målet. Utover i kampen ble det mange tøffe taklinger, der dommeren tillot det meste. Etter 17 minutter satte Nelly inn ett straffespark, og litt senere i omgangen banket Henny inn en 3-0 ledelse. Etter dette kom Trønder-Lyn mere inn i kampen, og scoret 2 mål, slik at vi gikk til pause med ledelse 3-2.

Andre omgang startet bedre for oss. Maren TL og Henny scoret ett mål hver litt ut i omgangen, men etter hvert kom Trønder-Lyn sterkere tilbake og fikk inn ett mål. Kampen fortsatte med flere tøffe dueller på en forholdsvis liten bane. På overtid fastsatte Ann Marie sluttresultatet til 6-3. I denne kampen viste jentene at også de kan være tøffe i duellene.
De som var med var: Nelly Skjølsvold (1), Elin Evjen, Maren Halgunset, Maren Trønsdal Lund (2), Anna Fivelstad, Henny Elin H Gåsvand (2), Ann Marie Langø (1), Mali Trønsdal Bævre, Eline Romundstad og Eirin E Mogset.