Hjemmekamp mot Sokna

Fotball: Jenter 16 år

Søndag var det klart for årets siste seriekamp. Sokna måtte vinne denne kampen for å gå forbi oss på tabellen. Vi forventet knalltøff motstand etter å ha tapt 7-1 på bortebane, og vi fikk en verst tenkelig start med mål imot etter 2 minutt. Etter denne kalddusjen tok jentene seg sammen,og i det 10. minutt utlignet vi til 1-1 ved Maren TL. Kampen fortsatte med mange knallharde taklinger, og etter 25 min gikk Sokna opp i en 2-1 ledelse. Begge lag spillte seg fram til flere målsjanser, men ballen ville ikke i mål, dermed 2-1 ledelse til Sokna ved pause.

2. omgang fortsatte som første; mange harde dueller og sjanser til begge lag, men etter 16 min satte Sokna inn 3-1. Vi fortsatte å kjøre på og produserte flere sjanser, men også Sokna var farlig frampå flere ganger. Etter 36 minutt fikk vi endelig redusering til 2-3 ved Elin. Vi kjørte på mot slutten, men kampen endte 3-2 til Sokna, og dermed var de seriemestre. Jentene fortjener skryt for att de ga alt i denne kampen! De har gjennomført en kjempebra sesong. Disse var med:
Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset, Eline Romunstad, Eirin Mogset, Anna Fivelstad, Ann Marie Langø, Henny Haugland, Oddrun Berdal, Mali Trønsdal Bævre, Elin Evjen(1)