Storseier over Sandstad

Fotball: Herrer senior

Herrelaget avsluttet lørdag vårsesongen med kamp mot tabelljumbo Sandstad, som ennå står uten poeng så langt i år. Rindal naturligvis store favoritter i det virkelig sure (sommer)været. Regn og 5 grader holdt også det meste av publikum unna, men en stor takk til de som faktisk møtte opp :)

Sandstad legger 9 mann i forsvar helt fra avspark, og Rindal styrer hele kampen. Bortsett fra noen få kontringsforsøk fra gjestene, foregår det aller meste framom Sandstad-målet i denne kampen. Vi leder 5-0 til pause, og vinner til slutt komfortabelt 12-1. Litt unødvendig å slippe inn mål, men likevel godkjent.

Både Vegard og Lars Ole kunne notere tre fulltreffere i dag.

Slik var kampen:
8 min: 1-0. Ronny Eide setter ballen i mål etter et frispark fra Vegard.
13 min: 2-0. Lars Ole Heggem på straffe.
17 min: 3-0. Vegard Karlstrøm. Innlegg fra Ronny, som Vegard tar ned på brystet og setter i mål på hel volley.
35 min: 4-0. Lars Ole Heggem setter ballen i mål direkte fra cornermerket, via en Sandstad-forsvarer.
41 min: 5-0. Vegard Karlstrøm gjenvinner ballen på 25 meter og banker den i mål.

46 min: 5-1. Sandstad reduserer nesten direkte fra avspark. Lobber over Anders i målet.
47 min: 6-1. Stein Gunnar Rønningsbakk. Kontring, der Harald får ballen ute på kanten og legger inn til Stein Gunnar.
51 min: 7-1. Stein Gunnar Rønningsbakk. Ny kontring, denne gang er det Vegard K som legger inn til Stein Gunnar.
52 min: 8-1. Ronny Eide blir spilt igjennom av Harald.
60 min: 9-1. Bendik Talgø fyrer av fra 25 meter. Via en motstander og i mål.
74 min: 10-1. Lars Ole Heggem. Ny straffe.
82 min: 11-1. Jonas Rognskog med sitt første mål på seniorlaget, etter innlegg fra Jonas NT.
88 min: 12-1. Vegard Karlstrøm fastsetter sluttresultatet til 12-1 etter en pasning fra Jo TB.

Med dagens seier er vi igjen tilbake på tabelltopp, men da med en kamp mer spilt en Svorkmo og KIL/Hemne 3 på plassene bak. Disse to skal møtes på tirsdag.