Harald skaffet straffespark og scoret ett.

Tap borte mot Skaun/Buvik 3

Fotball: Herrer senior

Årets første tap for herrelaget kom borte mot Skaun/Buvik 3 tirsdag kveld. Hjemmelaget gikk hardt ut, og allerede etter 6 minutter blir vi presset til å gjøre feil. Stein Gunnar prøver å klarere med hodet, men uheldigvis går ballen rett i eget nett, til 1-0 for Skaun. Tretten minutter ut i omgangen kommer Skaun på en hurtig overgang, spiller seg gjennom og setter ballen hardt til side for Anders i målet. 2-0.

Etter at vi har fått to baklengs begynner vi å komme mer med i kampen. 20 minutter ut i omgangen er det Harald som får ballen, dribler seg innover mot mål og blir tatt før han får avsluttet. Bendik Talgø setter sikkert inn 2-1 fra straffemerket. Rindal har flere store sjanser midtveis i omgangen. Et forsøk stryker like utenfor stanga, mens et annet går i mål men blir korrekt annulert for offside.

I stedet er det Skaun/Buvik som får uttelling etter 38 minutter. De vinner ballen, setter fart og skuddet fra hjørnet på 16-meteren går inn ved bakstanga. 3-1, som også står seg til pause.

Det er gått bare 9 minutter av andre omgang når Bendik legger igjen ballen til Ronny Eide, som banker den i mål fra 18 meter. 3-2 og opphentinga er i gang. Nå er det Rindal som kjører kampen og som prøver å holde tempoet oppe. 19 minutter er spilt når vi har innkast midt på vår banehalvdel. Om det er iveren etter å holde tempoet oppe eller bare slurv er usikkert, men i alle fall kaster vi ballen rett til Skauns spiss, som får en enkel oppgave å sette inn 4-2 alene med keeper.

Det er Rindal som er det førende laget i andre omgang, selv om hjemmelaget er farlig frampå ved et par anledninger på våre mange ballmist på tur framover. 38 minutter ut i omgangen får vi endelig uttelling igjen. Ronny slår inn til Harald Røen, som kriger inn ballen i kamp med hjemmelagets keeper. 4-3 og det er igjen spenning, og Rindal får trua på at det fortsatt er mulig å få med seg poeng.

Men det blir dessverre bare nesten. Bare minutter før slutt slår Ronny igjennom til Harald som er på blank goal, men han blir dessverre feilakti avblåst for offside, og dermed ender det med tap 4-3.

Årets første tap er et faktum. Vi spiller en førsteomgang langt under pari. Vi gjør utrolig mange enkle feil i dag. Det straffer seg. Selv om vi mangler flere sentrale spillere, burde vi tatt med oss poeng hjem i dag. Med dagens tap er vi nede på 3. plass på tabbelen bak Svorkmo (2 poeng) og KIL/Hemne 3 (på målforskjell). Men allerede førstkommende lørdag er det muligheter til å reise kjerringa. Da kommer tabelljumbo Sandstad på besøk på Rinnvollen. Ta turen dit kl. 15.00 og hei fram våre gutter til ny seier!