Opprykk på overtid for a-laget

Fotball: Herrer senior

Herrelaget i fotball fikk i dag en gladmelding fra Trøndelag Fotballkrets. Det kom en telefon med tilbud om plass i neste års 5. divisjon. Etter å ha kjempet med Svorkmo om opprykk helt til nest siste serierunde, var det en uventet men gledelig beskjed som kom i dag.

På grunn av at flere lag trakk seg fra 4. og 5. divisjon i løpet av 2014, ble det ledige plasser i neste års 5. divisjon. Rindal var blant de beste lagene som ble nr. 2 i 6. divisjon, og får derfor spille i 5. divisjon 2015.

Ny trener er på plass, og laget har allerede forsterket stallen, så nå gleder vi oss til sesongstart!

Lars Ole Heggem ny hovedtrener
Lars Ole Heggem ny hovedtrener
Hallvard Næss returnerer til Rindal. Her i aksjon i 2013
Hallvard Næss returnerer til Rindal. Her i aksjon i 2013

Lars Ole Heggem blir ny hovedtrener i kommende sesong. Lars Ole har bidratt sterkt både på banen og treningsfeltet i mange år, men tar nå over hoved-trenerjobben etter Vegard Karlstrøm. Lars Ole trapper nå ned som spiller og satser hardt på å styre Rindal mot nye høyder fra sidelinja. Det jobbes fortsatt med å få med en assistentrener.

På spillersida har vi allerede avslørt at storscoreren Roy Bolme har meldt overgang til Rindal. Også Hallvard Næss har signert for Rindal. 21-åringen spilte også for Rindal i 2013, men har i år spilt for moderklubben Surnadal i 4. divisjon. Hallvard var kaptein i store deler av 2013-sesongen, og vil være en klar forsterkning i årets som kommer. Velkommen tilbake, Hallvard!

I og med at Rindal nå kommer inn etter at avdelingsoppsettet er satt opp, havner vi ikke i lokalvadelinga med Orkdalslagene, men vil i stedet møte:
Brekken, Tynset 2, Trønder-Lyn, Rennebu, Tolga/Vingelen, Melhus, Støren, Sokna og Flå.

Vi ser fram mot nye utfordringer i 5. divisjon!