DSCF3919

Poengdeling i toppkampen

Fotball: Herrer senior

Både KIL/Hemne 3 og Rindal lå med 10 poeng før kveldens kamp i Ånesøyan. Disse lagene spilte også uavgjort i en treningskamp i vår, så dette visste vi ville bli ett tett og tøft oppgjør.

KIL/Hemne begynner med mye ballbesittelse, men det er Rindal som kan juble for scoring allerede etter 3 minutters spill. Rindal har flyttet opp mye folk på en corner, som ender i innkast. Anders M får ballen ute til høyre midt på banehalvdelen og slår inn til Jostein Landsem som får stå helt alene bakerst i feltet. Jostein setter sikkert inn 1-0. En glimrende start!

Selv om det er hjemmelaget som har ballen mye, er Rindal minst like farlig når vi kommer framover. Kvarteret ut i omgangen får vi nok en gang uttelling for knallhard jobbing og gode løp. Da er det Rindal som kommer hurtig framover med flott en-touch-spill. Morten M trer ballen perfekt igjennom til Bendik Talgø som er iskald alene med keeper. Runder keeper og setter ballen i det tomme buret. En vakker scoring, og 2-0.

Sjanser til begge lag utover i omgangen, men det blir bare nesten begge veier. KIL/Hemne prøver gang på gang å slå lange crossere på motsatt kant, og er farlig på det. Det ser ut til at vi klarer å holde 2-0 til pause, men på overtid i første omgang kommer nok en lang crosspasning, og denne gang får KIL/Hemne dundret ballen i mål fra hjørnet på 16 meteren. Surt å få en i fleisen rett før pause.

Vi har jobbet godt i første omgang, men KIL/Hemne har hatt ballen mye. Det betyr mye løping i mellom for vår del, og det var et slitenet Rindal-lag som gikk til pause.

I andre omgang presser KIL/Hemne høyere, og vi blir presset langt bakpå. 21 minutter er spilt når hjemmelaget er på tur igjennom, og vi lager straffe. Anders G er etter ballen, men kan ikke hindre at de utligner til 2-2. Selv om vi også har noen få sjanser i andre omgang, er det KIL/Hemne som kjører omgangen totalt. Til tross for mange tunge føtter, jobber hele laget knallhardt og vi holder unna og sikrer til slutt étt viktig poeng. Sånn som kampen utviklet seg, må vi vel være godt fornøyd med uavgjort.

Allerede førstkommende lørdag er det ny kamp. Da er det serieleder Svorkmo som kommer på besøk på Rinnvollen. Ny tøff match og ny muloighet for 3 poeng! Håper publikum kjenner sin besøkelsestid og får med seg denne kampen! Rinnvollen kl. 15.00 altså.