morten2014

Ny storseier for herrelaget!

Fotball: Herrer senior

A-laget i fotball spilte i dag kamp mot Glimt/Orkanger 3 på Rinnvollen. Gjestene er et av de svakere lagene i avdelinga og det var forventet at Rindal skulle ta en grei seier, selv vi vant "bare" 1-3 borte i vår.

Og hjemmelaget viser helt fra starten at de er et klart bedre lag enn gjestene fra Orkdal. Evigunge Morten Møller starter scoringsballet for Rindal når han banker inn 1-0 fra kloss hold etter lit rot i feltet etter bare ni minutter. Og bare minuttet etter kommer et virkelig fint angrep fra Rindal. En hard, presis crosspasning treffer Jonas NT ute på høyrekanten. Jonas slår et hardt og presist innlegg på Jostein Landsem som setter den kontant i mål til 2-0.

I det 14. spilleminutt er det Morten Møller som er frampå og stanger inn en presis corner fra Vegard K. 3-0.
Tre minutter senere får Morten ballen på 30 meter. Gjestene stopper opp og roper på frispark, men dommeren lar spillet gå. Morten og Jostein er dermed alene mot en forsvarsspiller. Morten spiller fri Jostein som enkelt triller ballen forbi keeperen, til 4-0.
Halvtimen spilt når Bendik trer en perfekt pasning gjennom til Jarl Oskar Mykkelgård, som alene med keeper er sikker som banken og setter inn 5-0. Like før pause er det Brage som finner Vegard Karlstrøm på 20 meter. Vegard dribler bort to mann, drar seg inn i feltet og setter ballen sikkert ved bakre stolpe. 6-0, som også står seg til pause!

2. omgang er bare knappe fire minutter gammel når Jarl Oskar kommer ned på dørlinja og legger 45 ut til Vegard Karlstrøm som setter inn 7-0.
60 minutter er spilt når gjestenes forsvarsspiller setter inn en knallhard takling på Jarl Oskar like innenfor straffefeltet. Han bedyrer sin uskyld, men dommeren peker korrekt på straffemerket. Morten Møller får æren av å sette straffesparket i mål, til 8-0.
I det 67. minutt får Jarl Oskar ballen på egen banehalvdel. Han setter fart og gjestenes venstreback klarer ikke å henge på. Han kommer dermed alene med keeper nok en gang, og da står det 9-0. "Du må berre riv'en ned der!", var beskjeden fra backens lagkompis :)
72 minutter ut i kampen kommer et (av mange!) presist innlegg fra Jonas NT på høyresida. Innlegget treffer pannebrasken til Morten Møller, som header knallhardt opp i nettaket. Morten øker dermed til 10-0 med sin fjerde scoring for dagen!
Etter 79 minutter er det Jostein Landsem som avslutter scoringsballet med sitt tredje for dagen. Målet kommer etter at Robert kommer rundt nede ved dørlinja og legger 45 ut til Jostein.

En solid seier mot et middelmådig lag, hvor vi styrer kampen fra start til slutt. Gjestene har ingen kvalifiserte målsjanser i dag. Dermed leder vi igjen serien med tre poeng, og legger press på Svorkmo som ikke har kamp før tirsdag.
Neste kamp for Rindal er neste lørdag, borte mot Mausund, før KIL/Hemne 3 venter hjemme helga etter.