Sterk hjemmeseier mot Mausund

Fotball: Herrer senior

Lørdag kunne herrelaget endelig invitere til årets første hjemmekamp. Kampen gikk mot Mausund på Rinnvollen. Begge lagene har startet årets sesong bra, med 7 poeng på tre kamper. Vi visste derfor at dette kom til å bli en hard kamp om poengene.

Det var hjemmelaget som tidlig tok tak i kampen. Det er høyt tempo i starten av omgangen, noe Rindal behersker noe bedre enn gjestene. Selv om også øyværingene er farlig på overganger. Etter 13 minutter får Jonas NT ballen ute på høyre, slår et tidlig innlegg og Vegard Karlstrøm banker ballen knallhardt i mål etter et godt løp inn i boksen! Vakker scoring. 1-0 blir pauseresultatet.

Jonas og Vegard som regisserte dagens første mål!
DSCF3911

Vi blir nok snytt for et klart straffespark i første omgang når Mausund-forsvaret tar med seg ballen ut med hånda, men samtidig skal vi kanskje være glad vi får fullføre kampen med 11 mann etter en takling i siste liten når Mausund er nesten igjennom alene med vår keeper.

I andre omgang har Rindal forholdsvis god kontroll på gjestene, men man føler seg aldri helt sikker når det kun er ett mål. Selv om det er Rindal som har spillet, blir dette en sjansefattig omgang begge veier. Rindal har nok de største, der en god Mausund-keeper hindrer flere baklengs for gjestene.

Men i det 83. minutt punkterer vi endelig kampen. Da er det Håkon og Robert som kjører en kontring på venstresiden. Mausund får tak i ballen, men får ikke klarert og Robert Jonli vinner tilbake ballen på 16 meter, vender bort et par forsvarere og setter den hardt nede til venstre for keeper. Vi kontrollerer inn til en sterk 2-0-seier de siste minuttene.

En skikkelig sliteseier i en kamp som nok ikke hadde den helt store underholdningsverdien for publikum, men like fullt en god kamp mot en god motstander. Vi er med dette oppe på 2. plass med 10 poeng etter 4 kamper. En uvanlig god serieåpning av Rindal.

Neste kamp for a-laget er borte mot KIL/Hemne 3, før Svorkmo kommer på besøk om 14 dager. Dette er nok kanskje de to største utfordrene til opprykk, så her blir det to tøffe matcher!