Sliteseier mot KIL/Hemne 3

Sliteseier i toppkampen

Fotball: Herrer senior

Det var duket til skikkelig toppoppgjør i 6. divisjon på Skogsletta i dag, når serietoer Rindal tok i mot tabelltreer KIL/Hemne 3. Det var vinn eller forsvinn fra tetkampen for begge lag, og som alltid når disse to lagene møtes ble det en hard batalje om poengene.

Første omgang var jevnspilt, med sjanser til begge lag, men det var kun gjestene fra Kyrksæterøra som fant nettmaskene. Det kom etter et kvarters spill når en corner blir headet kontant i mål. 0-1 til pause altså.

Rindal spiller ball og presser KIL/Hemne bakover i store deler av kampen, mens gjestene er farlig frampå på noen kontringer. I andre omgang er begge lag helt alene med keeper, uten at ballen vil inn. Rindal har de fleste og største sjansene, og ballen suser i stanga ved flere anledninger. Men det ser ut til at dette skal være dagen da ingenting går inn.

Det er helt til Lars Ole Heggem lader frisparkfoten og setter inn 1-1 En liten retningsforandring i feltet er nok til at keeper er satt ut av spill, og det er igjen skikkelig fight.
Som sagt var dette en kamp begge lag måtte vinne for å henge med om opprykksmulighet, og temperaturen på banen blir høy utover i omgangen. Bare to minutter før full tid blir Jarl Oskar spilt igjennom og ser ut til å ha fri vei mot mål, men KIL/Hemnes midtstopper feller han like utenfor straffefeltet, og får korrekt marsjordre av dommeren.

Rindal gir seg derimot aldri og to minutter på overtid komer endelig seiersmålet. Rindal har ballen inne i feltet og Lars Ole tupper den gjennom til Morten Møller som banker ballen i nettaket, til stor fortvilelse fra gjestene og desto mere jubel fra hjemmelagets spillere og publikum!

En intens kamp der Rindal heldigvis trekker det lengste strået denne gangen. Vi takker KIL/Hemne for en fin og meget spennende kamp!

Laget i dag:
Anders Grytbakk - Brage Storholt, Robert Jonli, Bjarte Rindal, Jo Trønsdal Bævre -
Harald Røen, Lars Ole Heggem, Vegard Karlstrøm -
Jostein Landsem, Morten Møller, Jarl Oskar Mykkelgård.
Benyttet innbytter: Ronny Eide.
Ubenyttede innbyttere: Jo Bjørnar Fiske, Rune Jonli, Tølløv Heggem og Alf Ole Elshaug.

Trollheimsporten var på plass og tok mange bilder av dagens kamp. De ser du HER.