9 poeng på to kamper for herrelaget!

Fotball: Herrer senior

A-laget har startet høstsesongen godt, med full pott så langt. Vi begynte med kamp mot Meldal 2 på Rinnvollen lørdag 9. august. Her endte det med storseier 7-0. Helga etter var det Orkla 3 som skulle komme på besøk, men de klarte ikke å samle sammen nok spillere. Dermed 3-0 på walk over.

Lørdag 23. august kom Orkanger 2 på besøk på Skogsletta. OIF lå kun ett poeng bak Rindal, så det var forventet en hard kamp om poengene, men Rindal skulle vise seg å ha grei kontroll, og vant til slutt fortjent 4-1. Les mer om kampene under.

Lokaloppgjør mot Meldal 2

Oppgjørene mot Meldal 2 bruker stort sett å være tøffe oppgjør. Det skulle det ikke bli denne gangen. Meldal stilte med et sterkt redusert lag, og det ble nesten enveiskjøring helt fra starten. Til tross for dette, skulle det ta hele 35 minutter før Rindal fikk ballen i mål. Da var det Robert som satte fart framover, ut på kant til Bendik som finner Harald Røen i feltet og dermed 1-0. Like før pause kommer midtstopper Robert Jonli på nok et raid. Denne gangen skyter han selv fra ca 20 meter, til 2-0, som også blir pauseresultatet.

I 2. omgang punkterer vi kampen med en gang. Harald sender en stikker gjennom til Jarl Oskar Mykkelgård allerede etter 2 minutter. Jarl Oskar gjør ingen feil og setter inn 3-0.
I det 11. minutt er det Brage Storholt som setter fart og dribler bort det som er av forsvarere og setter ballen i mål til 4-0.
Bare fire minutter senere er det Vegard K som kommer rundt på kant og slår et hardt innlegg. Meldals forsvarspiller prøver å klarere, men setter den utakbart i nettmaskene. Fint selvmål, og 5-0.
Etter 28 minutter er det Harald som er på dribleraid. Han går forbi både forsvarere og keeper før han triller ballen mot mål. Før ballen går i mål er Vegard Karlstrøm frampå og tupper ballen i mål og får kreditert den scoringa. Dagens siste scoring kommer på en-touch-spill igjennom til Bendik på kanten, som slår presist inn til Vegard K, som bredsider ballen i mål. Dermed ender det i en meget komfortabel 7-0-seier. Selv om motstanden ikke var all verden i dag, var det en fin revansje fra 1-1-kampen i vår.

Disse var med:
Anders Grytbakk, Brage Storholt, Bendik Talgø, Vegard Karlstrøm, Harald Kristoffer Røen, Vegard Elshaug Almås, Lars Ole Heggem, Jostein Landsem, Anders Møkkelgård, Bjarte Rindal, Håkon Mikkelsen, Jarl Oskar Mykkelgård, Morten Møller, Robert Jonli.

Toppoppgjør mot Orkanger 2

Også kampene mot Orkanger 2 bruker å være svært gjevne og tøffe oppgjør. Gjestene fra Orkanger lå på 3. plass før lørdagens kamp, bare poenget bak Svorkmo og Rindal på topp. Dette var dermed et skikkelig toppoppgjør, der poengene var veldig viktig for begge lag for å henge med i toppen.

Det er Rindal som tar tak i kampen fra første stund, og allerede etter 5 minutter spiller Morten gjennom Jostein Landsem, som tupper ballen forbi keeper, til 1-0.
I det 17. minutt er Jostein Landsem nok en gang frampå og øker til 2-0. Orkanger-forsvaret velger, av ukjent grunn, og ikke klarere en ball som spretter rolig inn i feltet, og den havner dermed i føttene på Jostein som enkelt banker den i mål fra 14 meter.
35 minutter er spilt når Orkanger får sin redusering. Vi har i utgangspunktet god kontroll, men et tilbakespill til keeper blir alt for upresist og havner i stedet i føttene på Orkangers spiss. Han setter ballen i stanga, og returen går rett ut til en annen Orkkanger-spiller som får en enkel jobb med å sette den i åpent mål. 2-1 står seg til pause.

Bare ti minutter er spilt av andre omgang når Rindal går opp til 3-1. Det er det Jarl Oskar Mykkelgård som sørger for. Han kommer skrått inn i feltet og banker ballen opp i nettaket. Utover i omgangen kommer Orkanger noe mer med i kampen, uten at de skaper all verden. Rindal blir stresset og gjør mye rart mot slutten av omgangen, men holder greit unna. Og når Jarl Oskar øker til 4-1 tre minutter før full tid er kampen definitivt avgjort. Målet kommer etter et litt upresist fremspill fra Jo TB, som ser ut til å gå inn til keeper. Men Jarl Oskar gir seg aldri, og rekker akkurat og stusse ballen før keeper får tak i den! Fullt fortjent 4-1-seier i dag, der vi er klart best hele kampen.

Laget:
Anders Grytbakk - Vegard Elshaug Almås, Anders Møkkelgård, Robert Jonli, Jo Trønsdal Bævre -
Harald K. F. Røen, Bendik Talgø, Vegard Karlstøm - Jarl Oskar Mykkelgård, Morten Møller, Jostein Landsem.
Innbyttere: Olaf Karlstrøm, Bjarte Rindal, Jo Bjørnar Fiske.

Dermed har vi fått en god start på høstsesongen og målet om opprykk lever fortsatt, selv om det ennå er mange kamper igjen.
Neste lørdag (30. august) er det ny hjemmekamp. Denne gang på Rinnvollen, mot Glimt/Orkanger 3.

Alle bildene er fra kampen mot Meldal 2. Klikk dem større!