morten2014

Seier borte mot Orkanger 2

Fotball: Senior herrer

Torsdag kveld tok Rindals herrelag turen til Idrettsparken på Orkanger, hvor Orkanger 2 var motstander. Dette er et lag vi har slitt mot i mange år, så vi forventet hard motstand også i dag.

Det er hjemmelaget som åpner kampen best og vi får tidlig et trykk mot oss. Orkanger med corner etter 8 minutter. Det er Rindal som vinner ballen og Ronny tar med seg ballen hurtig oppover på høyresiden. Brage får ballen og slår et presist innlegg på Jo Trønsdal Bævre som kontrollert bredsider ballen i mål til 0-1. En kjempekontring av Rindal!

Omgangen er ganske jevnspilt, med store muligheter til begge lag. Vi gir bort mange cornere, som Orkanger er farlig nær å utnytte bra flere ganger, men vi holder unna. Helt til det er spilt 37 minutter. Da får hjemmelaget nok en corner og denne gangen slår de hardt og lavt inn i feltet og ballen flikkes i mål til 1-1, som står seg til pause.

Rindal får en drømmestart på 2. omgang når Brage kommer rundt på høyrekanten og får lagt inn til en umarkert Morten Møller, som er sikkerheten selv og stanger Rindal tilbake i ledelsen. Da er det bare spilt et knapt minutt av andre omgang. Og bare tre minutter senere vinner Rindal ballen høyt i banen og Robert slår inn i feltet. Ballen går helt på bakerste til Jostein Landsem som klinker ballen i nettet på hel volley. 1-3.

Orkanger prøver og prøver utover i omgangen, og selv om de har noen farlige sjanser, har vi egentlig god kontroll på kampen. Ikke minst takket være en meget sikker sisteskanse i Anders Grytbakk. Kampen ebber ut med seier 1-3 for Rindal, selv om vi har en kjempesjanse til å øke enda mer i kampens siste spilleminutt når vi kommer tre mot en. Et overtall vi ikke utnytter spesielt godt.

Alt i alt en meget godt gjennomført kamp, mot en ok motstander. Vi spiller ball hurtig i lengderetning, og det henger ikke hjemmelaget med på. Vi har mange virkelig flotte angrep, så fortsetter det slik ser det meget bra ut. Tre flotte mål, tre poeng og godt spill. Da kan man ikke annet enn å være fornøyd!

Neste kamp er allerede førstkommende tirsdag, da borte mot Glimt/Orkanger 3.