Ny trepoenger for herrelaget

Fotball: Senior herrer

Rindal IL spilte tirsdag kveld borte mot Glimt/Orkanger 3. Kampen ble spilt på Glimt gras, som har sett bedre dager. En meget ujevn bane som ikke akkurat innbyr til finspill. Begge lag sliter med å venne seg til det i starten. Ti minutter er spilt når Rindal får corner, som Morten Møller header like utenfor. Glimt-keeperen setter hurtig i gang, og hjemmelaget kommer seg i gjennom på høyresiden, og får til et skudd som går inn ved bakre stang. Noe ufortjent 1-0 til hjemmelaget.

Morten header like utenfor tidlig i kampen.

Det er likevel Rindal som er det førende laget, og det er vi som prøver å spille fotball, til tross for underlaget. Kvarteret er spilt når vi får frispark fra 25 meter. Vegard Karlstrøm legger ballen til rette og setter frisparket sikkert direkte i mål til 1-1.

33 minutter ut i omgangen går vi endelig opp i ledelsen. Det er Vegard Karlstrøm som tar med seg ballen på midtbanen, går til rundt 25 meter og fyrer av. Ikke noe knallskudd, men akkurat nok til å lure en keeper på feil fot. Tre minutter før pause går vi opp til 1-3, når Vegard serverer Morten Møller ballen på ti meter. Han gjør ingen feil og setter inn 1-3, som også står seg til pause.

Andre omgang blir ingen stor forestilling, men Rindal har god kontroll på kampen og seieren er aldri i fare. Vi kommer til flere sjanser som vi bør sette. Noen såpass store at det er godt gjort å ikke treffe mål. Dermed ebber kampen ut med en grei 1-3-seier.