Se tabellen for senior 2008 under les mer.
1. november 2008

Poengdeling mot Orkla 3

Årets siste seniorkamp gikk på Fannremsmoen mot Orkla 3, lørdag 27. september.

Det startet på verst tenkelige måte, med mål i mot allerede etter to minutter. Etter dette ble det en jevn kamp og Rindal utlignet til 1-1 ved Bjørnar Nerland. Orkla får nok en gang gå opp i ledelsen, men Brynjar Lo sørger for at det står 2-2 til pause.
2. oktober 2008 Les mer...
Vidar Grøset

Storseier i Hemne!

Torsdag kveld var det KIL/Hemne som var motstander for a-laget. Kampen ble spilt på kunstgress på Kyrksæterøra i flomlys.
26. september 2008 Les mer...
Yngve Bakken

Enkel seier mot Lensvik

Søndag var seniorene i Lensvik. I hjemmekampen tidligere i sommer gikk Rindal på ett forsmedelig tap mot Lensvik. Dette skulle revansjeres nå!
22. september 2008 Les mer...

5. divisjons-resultater

Det har vært dårlig med senior-referater den siste tiden, så vi tar en rask oppsummering no.

Stortap borte mot Mausund

Lørdag 9. august var første kamp etter ferien for herrelaget. Mausund på bortebane var utgangspunktet. Seier 7-0 i vår-kampen, og et Mausund-lag med 0 poeng etter halvspilt serie, skulle være lett match på papiret.
15. august 2008 Les mer...

Poengdeling mot Skaun

Tirsdag kveld var Skaun motstander for a-laget på Rinnvollen. Etter tap 3-0 mot Skaun på bortebane i vår, skulle det revansjeres i kveld.
8. august 2008 Les mer...

Seier 7 - 0 mot Mausund

Lørdag var det Mausund som var på besøk på Rinnvollen. Rindal var store favoritter mot et Mausund-lag som fortsatt står med 0 poeng i årets serie.
1. juli 2008 Les mer...

Ny 3-poenger mot Meldal 2

Tirsdag kveld var det duket for lokaloppgjør mot Meldal 2 på Skogsletta. Dette var første kamp i høstsesongen. I vårkampen ble det 3-3 mellom lagene.

Sliteseier mot Orkla 3

Etter et forsmedelig tap mot Lensvik forrige uke, var det et heltent Rindal-lag som gikk på banen for å slå Orkla 3 tirsdag kveld. Kampen gikk på Rinnvollen i et surt sommervær(?).
25. juni 2008 Les mer...

Forsmedelig tap mot Lensvik

Tirsdag 17. juni var Lensvik på besøk på Skogsletta. Etter tre seire på rad før denne kampen, tok kanskje Rindal litt for lett på denne kampen, mot ett av bunnlagene i avdelingen.
Bjørnar Nerland

Seier mot serieleder Svorkmo

Tirsdag kveld var det klart for kamp mot Svorkmo/NOI på Svorkmo gras. Svorkmo leder serien, og det var forventet tøff motstand.
11. juni 2008 Les mer...

Enkel seier mot KIL/Hemne 3

Tirsdag 3. juni gjestet KIL/Hemne 3 Skogsletta. Det ble tidlig klart at det var Rindal som var det klart beste laget, og Rindal kunne gå til pause med 3-0.
En fornøyd gjeng etter seieren!!

Endelig 3 poeng for A-laget

Søndag var det Hitra som var motstander for a-laget. Kampen gikk på en fin Dolmøy stadion. Sol og mye publikum gjorde at det ble en fin ramme rundt kampen!