Her finner du resultatene fra J12 sine kamper sesongen 2008. Dessverre en noe ufullstendig oversikt.
18. oktober 2008 Les mer...

Urettferdig tap på Orkanger

Mandag 1. september spilte jenter 12 år hjemmekamp mot Orkanger 2. Kamparena var Trollbanen.

Spillet som lillejentene viste i første omgang er kanskje noe av det beste de har gjort så langt i sesongen. De store sjansene kom på løpende bånd og bare ei veldig god keeperjente i Orkangermålet og uflaks gjorde at det sto bare 1-0 i målprotokollen etter først omgang. Kristin Nordlund sto for skåringen.

9. september 2008 Les mer...

Knepent tap på Orkanger

Søndag 17. august startet jenter 12år høstsesongen med bortekamp mot Orkanger.
Etter en meget god første omgang av Rindal kunne jentene gå til pause med ledelsen 2-1. Målskårere var Maren Høgholt og Anna Fivelstad. Jentene spilte seg frem til mange gode sjanser og det hadde ikke vært noe å si på om ledelsen hadde vært enda større.
27. august 2008 Les mer...

Tap i sjanserik kamp

Søndag 24. august spilte jenter 12 år høstens første hjemmekamp. Motstander denne ettermiddagen på Trollbanen var KIL/Hemne. Rammen rundt kampen var nærmest perfekt med en nyklipt og fin Trollbane og et nydelig høstvær.

Det skulle bli en svært sjanserik og spennende kamp mellom to jevnbyrdige lag. At det ble skåret bare et mål i løpet av første omgang var helt utrolig med skudd i overligger, stolper og like utenfor. Anna Fivelstads skåring gjorde at Rindal kunne gå til pause med ledelse.

Dalguten/Løkken vant 3-0

Mandag 16.juni fikk jenter 12 år endelig spille kamp igjen etter at det i forrige mandag, nok en gang, var et motstanderlag som ikke møtte til kamp.

Dalguten/Løkken hadde i hvert fall gjort hjemleksa si og møtte til kamp på Trollbanen denne kvelden. Etter en jevnspilt første omgang med få målsjanser sto det 1-0 til bortelaget.
25. juni 2008 Les mer...

Knepent tap i Skaun

Det var en spent gjeng med 11- og 12-åringer som dro til Skaun for sesongens andre bortekamp mandag 2. juni.

Jentene var kjempetent, og gjorde en stor arbeidsinnsats både bakover og framover på banen mot et lag med dobbelt så mange spillere å ta av og de aller fleste 1 år eldre. Det ble en tett og jevnspilt kamp, hvor lagene fulgte hverandre hele tiden.

Til slutt endte det med et 5-4 tap, men med så god innsats lover det godt for de neste kampene.
Maren Høgholt(2) og Anna Fivelstad(2) scoret målene for Rindal Fotball.

12. juni 2008

God laginnsats mot Lensvik

Mandag 26.mai kunne endelig jenter 12 år spille sin andre kamp for sesongen. KIL/Hemne-kampen ble utsatt og Orkdal møtte ikke til forrige hjemmekamp. Motstander denne kvelden var Lensvik og arena var Rinnvollen.

Første omgang var jevnspilt med sjanser til begge lag. Lensvik fikk ballen i nettmaskene først, men ikke lenge etterpå løp Anna Fivelstad igjennom forsvaret til Lensvik og satte ballen sikkert i mål. Like før pause skårte Lensvik enda et mål og kunne med det gå til pause med ledelsen 2-1.
11. juni 2008 Les mer...

Seier med nykomponert lag

Mandag 5.mai sesongdebuterte jenter 12 år. Laget er sammensatt av 11 og 12 åringer og er akkurat påmeldt i seriesammenheng. På grunn av sein påmelding var dette tredje runde for de andre lagene i avdelingen.

Kampen ble spilt på Orkanger gras og motstander var Orkanger 2. Før kampen var vi alle litt smånervøs på grunn av nykomponert lag og bortebane, men dette var helt unødvendig.