Velkommen til Rindalshallen!

åpningskamp trollheimsporten.jpg

Fra åpningskampen (Foto: Trollheimsporten.no)

Rindalshallen ble offisielt åpnet 6. juli 2015. Dette er en fullisolert flerbrukshall på 50 x 75 meter, med en spilleflate for fotball på 40 x 60 meter og friidrettsfasiliteter for 60 meter løp, lengde og høyde.

Kunstgresset er av typen Evolution XQ40 med 12mm pad. Dette er et meget spillevennlig, behagelig og mykt kunstgressdekke som også ligger på flere tippeligabaner.


Hallen er utstyrt med 2 stk 11-er mål, 2 stk 7-er mål, 4 stk 5-er mål og 6 stk småmål. Det finnes også et utvalg av baller i størrelse 3, 4 og 5.

Hallen har et topp moderne ventilasjonsanlegg som med hjelp av varmepumper sørger for at temperaturen i hallen alltid vil ligge over 5 grader.

Hallen ligger midt i Rindal sentrum. Som nærmeste nabo har vi Rindalshuset, barne- og ungdomsskole samt Rindal Skimuseum. Rindalshuset er et flerbrukshus med håndballbane, svømmehall, styrkerom, klatrevegg, kinosal og bibliotek. Et steinkast unna finner en friluftsområdet Tjønna, med badeplass, badstuer, en mengde merkede turstier, lysløype og fugletittetårn.

Nyheter:

Oppdatering av låssystemet i Rindalshallen

Låssystemet i Rindalshallen skal oppdateres innen 14 dager, det blir da også behov for oppdatering av nøkkelbrikker. Mer informasjon kommer når dette er utført.

Hilsen Rindalshallen AS

14. februar 2018 Les mer...
Vestbyen IL på treningssamling i Rindalshallen. Foto: Trollheimsporten.no

Vestbyen G14 med treningssamling i Rindalshallen

- Avstanden fra Trondheim til Rindal er akkurat passe når en først skal på tur, sier Vestbyen IL. De har treningshelg i Rindalshallen.

Trollheimsporten.no har en artikkel om Vestbyen IL G14 sin treningssamling i Rindalshallen i helga, les hele artikkelen nedenfor.

21. januar 2017 Les mer...