1.-4. august 2019

Påmelding Camp Trollheimen 2019

Camp Trollheimen arrangeres 1.-4. august 2019, og åpnet for påmelding 1. januar. Vi har et luksusproblem, og det er at plassene fylles for raskt opp. Allerede etter 5 dager nådde vi taket for antall deltagere på skisamling med overnatting og mat på Saga Trollheimen Hotell, og etter tre uker ble det fylt opp på skiskole.

Dette er sikkert dårlige nyheter for den som ikke har rukket å melde seg på, men det vil være mulig å gå inn og melde seg på for å stå på venteliste både på skiskole og skisamling, samt melde seg på skisamling uten overnatting for å delta på treningsøktene. Erfaringen fra tidligere år tilsier også at det blir en god del avmeldinger, så det kan absolutt være verdt å stå på venteliste!

Du lurer kanskje på hvorfor vi ikke bare tar inn flere. Vel, vi har gjort oss våre erfaringer med hva vi mener gir et best mulig opplegg, og litt av sjarmen med Camp Trollheimen er nettopp at det er små forhold og at alle skal bli sett. :-)

Ta kontakt på e-post: ski@rindalil.no eller telefon 926 01677 ved spørsmål.

Påmelding her...

Arrangeres 1. - 4. august

Camp Trollheimen - 2019

Camp Trollheimen fortsetter med todelt opplegg også i 2019:
  • Camp Trollheimen - Skisamling for 14-19 år, et opplegg med fokus på kvalitetsøkter og hvile for de som vil satse på ski, tiltenkt for treningsvillige og motiverte utøvere i årsklassene 2000-2005. Base vil være ved Saga Trollheimen Hotell, med hotellovernatting og full bespisning med frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Det er også mulig å overnatte privat. 
  • Camp Trollheimen - Skiskole for 9-14 år med overnatting og alle måltider på Rindal Skole. Dette er et tilbud til aldersgruppen 9-14 år (2005-2010), med fokus på lekbasert trening og å ha det gøy både under og utenfor trening. For de yngste er dette også en god anledning til å få prøve seg på rulleski i trygge omgivelser og med god instruksjon. 
Aldersgrensene mellom gruppene er ikke endelige, her er det litt opp til foresatte i samråd med løper å finne riktig ambisjonsnivå og gruppe. Vi har som et utgangspunkt tenkt at skillet mellom gruppene går mellom de som skal gå 3 og 5 km kommende sesong. Man må regne med en god del høyere treningsbelastning og "voksentrening" på skisamling, men det vil uansett være godt utbytte både treningsmessig og ikke minst sosialt både på skisamling og skiskole. Ta gjerne kontakt hvis du er i tvil om hva som er riktig gruppe.
 
Instruktørteamet vil hovedsakelig bestå av klubbens egne seniorløpere og langrennsinstruktører, med bl.a. Lars Hol Moholdt (bl.a. VM-/EM-gull og 2 ganger kongepokalvinner i ski-O), Hallvard Løfald, Jo Svinsås og Gjermund Løfald (begge S-T kretslag).
 
Program:
  • Treningsprogrammet for skisamlingen på Saga finner du HER.
  • Aktivitetsplan for skiskolen finner du HER.
Priser:
  • Skisamling med overnatting/helpensjon på Saga          kr. 2.900,-
  • Skisamling uten overnatting                                        kr. 2.100,-
  • Skiskole (inkl. overnatting og alle måltider)                   kr. 2.200,-
Skiskole samme pris med og uten overnatting.
 
Påmelding:
I likhet med tidligere år har vi satt et tak på hvor mange vi tar inn, så meld deg på snarest HER. Påmelding åpnes 1. januar 2019.
 
Ta kontakt på e-post: ski@rindalil.no eller telefon 926 01677 ved spørsmål.
9. desember 2018

Camp Trollheimen 2018

Litt trist og vemodig, men også litt godt, Camp Trollheimen er igjen overstått. For første gang fikk vi testet oss med litt regn, men det ble da ikke så verst i år heller. 

 

7. august 2018 Les mer...
vogn

Camp Trollheimen Camping

Camp Trollheimen tilbyr også i år muligheten for foreldre til å "campe" like ved Rindal Skole. Her er det mulighet for strømuttak til f.eks. campingvogn. Hvis noen ønsker å benytte seg av denne muligheten ber vi om at man varsler oss på forhånd. Ta kontakt på ski@rindalil.no.