Klubbkolleksjon ski

Klubben har både en klubbkolleksjon og en konkurransekolleksjon for ski.

Klubbkolleksjon vinter
Konkurransekolleksjon ski

Klær til skisesongen bestilles på Sport1 i god tid før skisesong.

Jo, Jonas og Aksel

Strindheimstafetten 2012

Rindals-Troll stilte med et lag i Strindheimsatfetten i år, og det var i G 15-16. Guttene gikk inn til en flott 3. plass, 10 sekunder etter Heimdal som vant. På laget gikk Aksel Norli, Jonas N Tørset og Jo Svinsås. Juniorlaget klarte ikke å stille lag pga sykdom.          (Foto: Helen Nergård Tørset)

Les hva Driva skriver HER

Fullstendig resultatliste

1. januar 2013 Les mer...

ST-cup 1 i Os

I dag gikk det første rennet i ST-cupen, og der hadde Rindals-Troll med 7 løpere. I tillegg var det sonerenn for de fra 8-12 år og der stilte 2 fra Rindals-Troll til start.
29. desember 2012 Les mer...
Vebjørn Trønsdal Bævre

IL Nors Juleskirenn

På grunn av lite snø, gikk IL Nors Juleskirenn gikk i år i Rindal 3. juledag. Snø ble det i alle fall nok av i dag, til tider var det nesten snøstorm under rennet.
27. desember 2012 Les mer...

Takk til alle komitémedlemmer

Da er Rindalsrennet vel gjennomført nok en gang, og Skigruppa i IK Rindals-Troll vil rette en stor takk til alle som bidro til at arrangementet igjen ble en suksess.
23. desember 2012 Les mer...
Vinner av herreklassen, Hallvard Løfald, Rindals-Troll

Resultater Rindalsrennet 2012

Det ble førsteårsseniorenes dag i dag: Rindals-Trolls Hallvard Løfald og Anne Kjersti Kalvå fra Lundamo ble vinnere av årets Rindalsrenn Totalt samlet rennet 275 deltagere fra hele Midt-Norge. Rennet ble avviklet i flotte løyper og i et fint vintervær med 10-12 minusgrader. Her er de offisielle resultatlistene.

Oppdatert med mange bilder.

22. desember 2012 Les mer...

Skandinavisk cup på Sjusjøen

I dag, søndag, ble Hallvard Løfald nr. 61 på 30 km klassisk fellesstart. Det er godkjent av en 1. års senior. På fredag ble han nr. 55 på 15 km skøyting, og i går nr 76 på sprinten. Ellers ble Gjermund Løfald nr.33 i junior. Les mer om søndagens renn på Sjusjøen på langrenn.no.

16. desember 2012
Norges skiforbund logo

Distansekort på nett

Vi oppfordrer alle foreldre til å motivere ungene til å bli med og registrere kilometere på ski.

 

Les mer...
Hele gjengen

Skisamling i Ramundberget

I alt 44 personer fra IK Rindals-Troll hadde ei kjempeflott skisamling 15.-18.november i Ramundberget, Sverige. Våre langrennsløpere fikk svært godt utbytte av samlinga både treningsmessig og sosialt. Håkon Solvik sto for treninga av de yngste, og Jo Trønsdal Bævre de fra 13 år og oppover. Vi fikk gjennomført 5 økter i løpet av oppholdet, og det ble også gjennomført et testløp. Se mange bilder under "les mer".
20. november 2012 Les mer...
pizza

Pizzalotteriet 2012

Pizzalotteriet ga et overskudd på kr 25.500, og vi vil takke loddkjøperne, mannskapet på 29 i pizzakomiteen og Bunnpris Rindal og Coop Prix Rindal som bidragsytere med råstoff til pizzaene. Årets heldige pizzavinnere ser du HER

12. november 2012

Terminlisten sesongen 2012/13

for Sør-Trøndelag skikrets finner du HER

11. november 2012 Les mer...